Category Archives: Fordítóiroda

Hiteles fordítás szakfordító által

A hiteles fordítás az eredeti szöveggel megegyező dokumentum, amit záradékkal is ellátnak, hogy az egyezést hivatalosan is bizonyítani lehessen. Általában akkor van erre a típusú fordításra szükség, ha valamilyen hivatalos okiratot kell több nyelven összeállítani.

hiteles fordítás elkészítésének több módja is van, összesen négyféleképpen készülhet el. Egyrészt készíthet mindenhol elfogadott hiteles fordítást a szakfordító vagy a szakfordító lektor képesítéssel rendelkező fordító is. Ezen kívül az OFFI-hoz is fordulhat bárki azért, hogy a szükséges záradék szerepeljen a lefordított szövegen. Vannak még további lehetőségek is, mert a közjegyzői, valamint a konzuli hiteles fordítás is az elfogadható verziók között szerepel.

Fordítóirodánk online is elérhető!

Fordítóirodánk megbízható, pontos fordításokkal, rövid határidővel, megfizethető áron áll az Ügyfelek rendelkezésére, akár online is!

Az elmúlt időszakban rendkívüli módon felértékelődött az online ügyintézés lehetősége. A legtöbben, amit csak lehetett, igyekeztünk interneten keresztül elintézni. Szerencsére ma már szinte minden megoldható otthonról, online, és ez alól a fordító szolgáltatás sem kivétel: fordítóirodánk készséggel áll az Ügyfelek rendelkezésére e-mailben és Skype-on is.

Telefon:+36-42/504-750
Mobil:+36-30-945-18-11
E-mail:forditoiroda@t-online.hu
Elérhetőségek