logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Gyakran tapasztaljuk, hogy az emberek szeretnék minél olcsóbban megúszni a fordítást. Ez egyrészről természetes, azonban nem szabad abba a hibába esni, hogy a fordítás árakra felesleges pénzkidobásként tekintünk. Ez a legtöbb esetben befektetés, ami visszahozza az árát, persze csak akkor, ha a feladatot a munkájára igényes szakemberre bíztuk.

Sokan úgy gondolják, hogy elég lesz az ingyenes, internetes fordítóprogramokat használni. Ezek azonban magas hibaszázalékkal szolgálnak, ha picit is komolyan kell venni a feladatot, akkor már nem állják meg a helyüket. Ha cégünket választja, akkor azonban a fordítás árakért cserébe olyan munkát kap, ami valóban meghozza a gyümölcsét. Szakszöveget, weboldalt, hivatalos iratot kellene fordítani? Bízza ránk magát, profi munkatársainkra mindenben számíthat!

Forduljon hozzánk bizalommal, nálunk a fordítás árak a földön járnak! Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban vagy árajánlatot szeretne kérni, érdeklődjön bátran a megadott elérhetőségeinken!