Műszaki fordítás hibák nélkül, határidőre

Egy műszaki fordítás jól sikerül, ha jó kezekbe adják. Ne bízza a véletlenre a fordítás sikerét és keresse bátran a mi fordító irodánkat!

A fordítás munkája azok közé a feladatok közé tartozik, ami profizmust követel meg a fordítótól. Az a fordító, aki nem rendelkezik rutinnal, nagyon könnyen bele tud bukni az előtte lévő feladatba. A fordítás szintén nagyon könnyen tévútra mehet, ha a fordító például az ilyenkor előforduló tipikus hibákat véti. Egy műszaki fordítás nem lehet félig kész vagy egyszerűen csak jó. Ha Ön tökéletesen elkészített műszaki fordítást szeretne kapni, akkor nem kell egyebet tennie, csak hozzánk fordulni. A fordítóirodánk az ügyfeleinek minden esetben kiváló fordítást biztosít. Ennek köszönhetően nem kell arra fordítania az időt és a pénzt, hogy a középszerűen szöveget külön ellenőriztetni és szükség szerint javíttatni is kelljen.

Szakfordítás precízen, megbízhatóan, szakszerűen!

Szakfordítást vállalunk magas minőségben, precízen, megbízhatóan, kiváló ár-érték arányban! Forduljon hozzánk, és bízza ránk a szakszövegek fordítását!

Egy precíz fordítás minden esetben komoly nyelvtudást igényel, ehhez nem férhet kétség. Bizonyos esetekben, amikor csak arra van szükség, hogy nagyjából megértsünk egy szöveget, kielégítő lehet a különféle fordítóprogramok használata, azonban nem szabad, hogy mindig ezekre hagyatkozzunk. Ha szeretnénk egy szöveget pontosan megérteni, akkor érdemes egy megbízható fordítóiroda szolgáltatásait igénybe venni. 

Az orvosi szakfordítás hibák nélkül készül!

Az orvosi szakfordítás minőségén nem kisebb dolog múlhat, mint ember életek, ezért nem szabad könnyelműen megrendelni egy ilyen munkát. Válasszon olyan céget, ami a rábízott szakfordítást tökéletesen elvégzi, hibák, határidő csúszások nélkül!

Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha olyan orvosi szakfordítást szeretne rendelni, ami megfizethető áron, viszont kimagasló színvonalon készül el a megbeszélt határidőre! A kitűnő szakfordítókból álló csapatunk felkészülten és nagy tapasztalattal vág bele minden szakszöveg lefordításába és a maximumot hozza ki minden feladatból. Ez az orvosi szakfordítás elvégzésénél sincsen másképp.

Jogi szakfordítás pontosan, precízen!

A jogi szakfordítást irodánk nem bízza a véletlenre. A legszigorúbb követelményekhez igazodva végezzük munkánkat, keressen bennünket bizalommal!

A jogi szakfordításokkal kapcsolatban a pontosság, precizitás különösen fontos tényezők. Elég egy apró félrefordítás, és máris gondok merülhetnek fel például egy pályázat beadásakor vagy szerződések elfogadásakor. A helytelenül lefordított szövegek sajnos igencsak negatív irányba tudják befolyásolni az adott szituációt, ezért célszerű odafigyelni arra, hogy az ember kivel végezteti el a fordítást. Profi, gyakorlott szakemberekkel, akik kellően ismerik a célnyelvet, elkerülhetők a kényes helyzetek, félreértések. Amennyiben Ön még keresi a megfelelő fordítókat, ne kutasson tovább, mert a jogi szakfordításokkal kapcsolatban is élen járunk!

Angol és német műszaki fordítás egy helyen: kényelmes opció!

Angol és német műszaki fordítás egy helyen, kedvező feltételekkel, profi fordítókkal, rövid határidővel, intézzen mindent nálunk!

Ha műszaki fordításra van szükség, nem ritka, hogy az adott dokumentumot több nyelven is el kell készíteni. Egyesek szeretnék ezt minél kényelmesebben, egyszerűbben lebonyolítani, ezért olyan vállalkozást keresnek, ahol lehetőség van többféle nyelvi fordítást is megrendelni. Amennyiben Ön is szeretne időt, energiát spórolni, szüksége lenne angol, német műszaki fordításra, és a komfortosabb alternatívát keresi, forduljon hozzánk bizalommal!

Jogi szakfordítás: ne bízza a véletlenre a dokumentumokat!

Jogi szakfordítás, profi, tapasztalt nyelvi szakemberekkel, kedvező feltételekkel, legyenek egyértelmű, pontos dokumentumok a birtokában!

Vannak olyan jogi dokumentumok, amiknél szükség lehet például angol szakfordításra, a külföldi üzleti partnerek miatt. Egyesek úgy gondolják, hogy ezeket a papírokat minimális nyelvtudás és szótárak használata mellett el lehet készíteni, azonban nem érdemes kockáztatni. A jogi szakfordítás meglehetősen érzékeny terület, ahol mindenképp szükség van a stabil nyelvtudásra, szakmai rálátásra, így pontos, tiszta fordításokat lehet továbbadni az ügyintézéshez. Amennyiben Ön sem szeretne kockáztatni, és az adott ügyet gördülékenyen, kényelmesen bonyolítaná le, forduljon hozzánk bizalommal a jogi szakfordításért!

Hiteles fordítás szakfordító által

A hiteles fordítás az eredeti szöveggel megegyező dokumentum, amit záradékkal is ellátnak, hogy az egyezést hivatalosan is bizonyítani lehessen. Általában akkor van erre a típusú fordításra szükség, ha valamilyen hivatalos okiratot kell több nyelven összeállítani.

hiteles fordítás elkészítésének több módja is van, összesen négyféleképpen készülhet el. Egyrészt készíthet mindenhol elfogadott hiteles fordítást a szakfordító vagy a szakfordító lektor képesítéssel rendelkező fordító is. Ezen kívül az OFFI-hoz is fordulhat bárki azért, hogy a szükséges záradék szerepeljen a lefordított szövegen. Vannak még további lehetőségek is, mert a közjegyzői, valamint a konzuli hiteles fordítás is az elfogadható verziók között szerepel.

Fordítóirodánk online is elérhető!

Fordítóirodánk megbízható, pontos fordításokkal, rövid határidővel, megfizethető áron áll az Ügyfelek rendelkezésére, akár online is!

Az elmúlt időszakban rendkívüli módon felértékelődött az online ügyintézés lehetősége. A legtöbben, amit csak lehetett, igyekeztünk interneten keresztül elintézni. Szerencsére ma már szinte minden megoldható otthonról, online, és ez alól a fordító szolgáltatás sem kivétel: fordítóirodánk készséggel áll az Ügyfelek rendelkezésére e-mailben és Skype-on is.

A szakfordítás ára is lehet kedvező!

Szakfordítás árak megfizethető színvonalon, magas minőségű szolgáltatásért, tapasztalt, megbízható cégtől!

Amikor egy szakmai szöveg fordítására van szükség, sokan először megpróbálkoznak internetes fordítóprogramokkal, azonban ezek ilyen esetekben sajnos rendkívül megbízhatatlan, pontatlan eredményt adnak. Mindenképp megéri kapcsolatba lépni egy tapasztalt céggel, ami vállalja a feladatot, méghozzá magas minőségben és megfizethető szakfordítás árakon.

Telefon:+36-42/504-750
Mobil:+36-30-945-18-11
E-mail:forditoiroda@t-online.hu
Elérhetőségek