Megbízhatóság, titoktartás

Szakfordítóink, lektoraink szakmai és nyelvi képzettsége (mérnök, közgazdász, jogász, külföldi egyetemi végzettséggel és felsőfokú nyelvvizsgával), valamint irodánk több mint 20 éves gyakorlata és tapasztalata és megbízóink megelégedése garancia arra, hogy az irodánk által készített fordítások úgy szakmai, mint nyelvi szempontból megbízóink kívánságának megfelelnek. Nem kis büszkeséggel mondhatjuk el, hogy irodánk fordítóinak segítségével 1985 óta több mint 200 cégnek sikerült üzleti kapcsolatot kiépíteni és fenntartani külföldi cégekkel. Munkánk során a legnagyobb hangsúlyt a megbízhatóságra és a kitűnő minőségű fordításra helyezzük.

Szakfordítóink, tolmácsaink és lektoraink gyakran bizalmas információk birtokába jutnak munkavégzésük során. A titoktartás mindannyiuk számára alapvető kötelesség. Irodánk, kérésre szerződést köt az ügyféllel, amelynek részét képezi a titoktartásra vonatkozó tétel.

 

Üzleti titkait is ránk bízhatja!

Nekünk is fontos, hogy ne történjenek véletlenek, hiszen fordítóirodánk számára mindig az ügyfelek az elsők!

A hiteles fordítás már természetéből fakadóan azt jelenti, hogy hivatalos iratok, adatok kerülnek fordítóink kezébe, de még egy egyszerű fordítás során is előfordulhatnak bizalmas információkat tartalmazó dokumentumok. Nem kell aggódnia, nálunk ezek teljes biztonságban vannak! Mivel fordítóirodánk számára elsődleges szempont az ügyfeleink védelme, így semmiképp sem kerülhetnek dokumentumai illetéktelen kezekbe.

De nem lennénk professzionális cég, ha nem ajánlanánk fel ügyfeleinknek a lehetőséget, hogy a titoktartást is belefoglaljuk szerződésünkbe. Ha aggályai vannak a dokumentumait illetően, akkor kérje fordítóirodánktól a megrendelés során ezt az opciót, és mi örömmel segítünk Önnek!

Nem kell félnie, hogy kellemetlen problémákba ütközik, ha velünk fordíttat, legyen szó akár dokumentumokról, akár tolmácsolásról, hiszen mi az Ön kényelméért dolgozunk! Forduljon hozzánk bizalommal!

fordítóirodánktól

Telefon:+36-42/504-750
Mobil:+36-30-945-18-11
E-mail:forditoiroda@t-online.hu
Elérhetőségek

Facebook