Hiteles fordítás

1. Lektorálás

Vállaljuk saját fordításaink vagy a megrendelő által hozzánk eljuttatott fordítások lektorálását is. A lektorálás a megbízó külön kérésére és költségére történik a nyelvhelyesség és/vagy szakmai ellenőrzés szempontjából. A lektorálást minden esetben anyanyelvi szakfordító végzi, így a fordítási hibák vagy hiányosságok teljes mértékben kijavításra kerülnek.

2. Hiteles fordítások:

Csak a cégeljárással kapcsolatos dokumentumok (társasági szerződés, taggyűlési jegyzőkönyv, aláírási címpéldány, cégkivonat, stb.) hiteles fordítására jogosult a Fordítóiroda Bt, mivel a fordítást szakfordítói képesítéssel rendelkező fordító végzi.

3. Hivatalos fordítás, záradékolás:

A megrendelő kérésére a lefordított dokumentumokat, okmányokat és szerződéseket az adott nyelven fordítóirodánk záradékával és pecsétjével látjuk el, ami igazolja, hogy a fordítást irodánk készítette és az azonos a mellékletben csatolt, összefűzött és a fordítás elválaszthatatlan részét képező eredeti szöveggel.
Az ilyen jellegű fordításokat több intézmény elfogadja.

Jogi szakfordítás, ahol forma és tartalom is elsőrangú!

Jogi szakszöveget tartalmazó dokumentumok, írások fordítása csak abban az esetben lehet színvonalas és értékelhető munka, ha a fordítók is rendelkeznek jogi ismeretekkel. Csakis úgy lehet minőségi fordítást készíteni, ha kiismerik magukat a szakzsargon világában, tisztában vannak az alapvető fogalmakkal, meg tudják különböztetni az egyes kifejezéseket és tudják, hogy azokat milyen részterületen milyen értelemben használják. A jogi szakfordítás jegyzőkönyvek, szerződések, okiratok, pályázatok, jogszabályok vagy egyéb dokumentum típusok esetében indokolt, ahol jogi terminusok fordulnak elő.

 A jogi szakfordítás minőségi szinten valósul meg, ha megtisztel minket a bizalmával és megrendeli csapatunktól a projektet. Minden megbízást a legnagyobb precizitással végzünk, a határidők betartásával és a formai, tartalmi, helyesírási és gépelési szabályok követésével. Az általunk kivitelezett jogi szakfordítással nem fog kudarcot vallani és magabiztosan dolgozhat vele a munkája során. Amennyiben szeretné megrendelni fordítóirodánk szolgáltatásait, lépjen kapcsolatba velünk az elérhetőségeink egyikén, amit honlapunkon talál!

jogi szakfordítás

Hiteles fordításban is számíthat ránk!

A hivatalos dokumentumok használata az ügyintézések során megszokott dolog. Nemcsak magyarul íródott, de meghatározott idegen nyelvre lefordított dokumentumra is szükség lehet. Egy ilyen dokumentumnak igazolni kell az eredetiségét, amit hiteles fordítás igénybevételével lehet megtenni.

hiteles fordítás eredetiségét tanúsítja a fordításhoz csatolt tanúsítvány. Ez a dokumentum ma már nem csupán papír alapú lehet, ennek eredményeképpen bizonyos fordítóirodák már e-hiteles fordítással is dolgoznak. Ha valaki ilyet igényel, akkor az igazolást fájl formájában kapja meg, amit elektronikusan tud továbbküldeni az illetékeseknek.

hiteles fordítás a céges ügyintézéshez és az állampolgári ügyintézéshez is kellhet. Amennyiben a céges ügyeket intézi, ránk számíthat! Keresse fel fordítóirodánkat, amennyiben hiteles fordítást szeretne rendelni! Fordítóirodánk megbízható, pontos és minden szempontból szabályosan elkészített dokumentumot ad át Önnek! A honlapunkon szereplő elérhetőségeken kérjen személyre szabott árajánlatot!

hitelels-forditas-forditoirodabt

Milyen esetekben van szükség hiteles fordításra?

A hiteles fordítás költsége ugyan valamivel magasabb, mint bármilyen egyéb fordítási munkáé, de bizonyos esetekben nem lehet megkerülni, mivel a lényege, hogy a fordított és az eredeti szöveg egyezését egy hivatalos okirattal támasztják alá.

Egy idegen országban számos okiratra van szükség a munkavállaláshoz, vagy a beiratkozáshoz egy iskolába, amiknek természetesen a célország nyelvén kell elkészülniük, de üzleti célú szerződések kapcsán is megkerülhetetlen a dokumentumok hiteles fordítása. A cégeljárással kapcsolatban lévő iratok hiteles fordítását akár szakfordítók is elvégezhetik, illetve egy ideje a polgári peres eljárások periratainak fordítása is ide tartozik, minden egyéb hiteles fordítást az OFFI-val kell elvégeztetni.

Amennyiben cégeljárással kapcsolatos, vagy polgári peres iratok hiteles fordítására lenne szüksége, forduljon bizalommal fordítóirodánkhoz! Nálunk rövid határidővel és kedvező áron készíttetheti el a szükséges dokumentumokat. Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 forditoirodabt_hu_20200116

A periratokra már nem kötelező hiteles fordítást kérni!

Jogszabály mondja ki, hogy milyen esetekben szükséges hiteles fordítást elkészíttetni. Ilyenkor a fordítást a megbízott fordító iroda elkészíti, majd pedig ellátja a hiteles fordítást igazoló jelzésekkel. A szakfordítók hatáskörébe eddig csak a cégeljárással kapcsolatban lévő iratok hiteles fordításának elvégzése tartozott, minden más hiteles fordítást az OFFI-hoz kellett benyújtani. Ez változott a tavalyi évben

2018. január 1.-től már a fordító irodák is elkészíthetik a periratok fordítását. A polgári peres eljárások során felmerülhet az igény ilyen fordítás elkészíttetésére. Az új jogszabály szerint nincs többé szükség arra, hogy a periratokról hiteles fordítás készüljön, elég az általános szakfordítás is. Ennek a változtatásnak köszönhetően az eljárás menete gyorsabb, olcsóbb, nem kell annyit várni egy ilyen szolgáltatásra, hogy haladjon az ügymenet.

Forduljon bizalommal fordító irodánkhoz, és bízza ránk a periratok gyors, megbízható fordítását! Megadott elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot!

hiteles fordítás

 

Hiteles fordítás rövid határidővel? Velünk lehetséges!

Van úgy, hogy egy külföldi munkavállalás, vagy üzleti partnerrel történő közös együttműködés esetében szinte az utolsó pillanatban derül ki, hogy szükség lesz hiteles fordításra. Ilyenkor természetes, hogy az érintettek azonnal kétségbeesnek, hiszen rendkívül rövid idejük marad beszerezni a szükséges dokumentumokat. Ha Ön is hasonló szituációba került, bízza ránk a hiteles fordítás kivitelezését!

A hiteles fordításokat olyan szakemberek készítik el, akiknek nem jelent akadályt a rövid határidő, köszönhetően a tudásuknak. A gyorsaság nem megy a minőség rovására! Kollégáink precíz, pontos hiteles fordítást biztosítanak Önnek a legsürgetőbb esetekben is, így teljesíteni tudja a feltételeket az adott szituációban. Ez mindenképp pozitív benyomást fog kelteni Önről leendő munkáltatója, vagy üzleti partnere szemében.

Ha igénybe venné szolgáltatásunkat, vagy a hiteles fordításról szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

hiteles fordítás

 

 

Hiteles fordítás árainkról, azok kialakításáról röviden

A színvonalas munkának általában megkérik az árát. Ezzel is jelzik, hogy a munka többet ér az átlagosnál, a silány pedig meg sem közelíti a szintjét. A fordítás is többféle szinten történhet, az ára azonban nem mindig tükrözi a minőséget.

Hiteles fordítás áraink kialakításakor arra törekedtünk, hogy az ügyfeleinknek egyúttal üzenjük is. Ha Ön hiteles fordítás árakból is a legjobb ajánlatokat keresi, ahogyan a fordítás tekintetében sem éri be a nagyjából jóval, akkor keressen minket bizalommal! Fordítóirodánk örömmel segít minden felmerülő fordítási munkában, mindezt a lehető legkedvezőbb árak mellett. Arra törekszünk, hogy a cégeljárással összefüggő dokumentumokat, mint amilyen a társasági szerződés, taggyűlési jegyzőkönyv, aláírási címpéldány, cégkivonat, profi fordításként adjuk át.

Keresse fel fordítóirodánkat, és vegye igénybe szolgáltatásainkat, személyre szabott hiteles fordítás árainkról pedig érdeklődjön a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!

 Hiteles fordítás árainkról, azok kialakításáról röviden

 

Hiteles fordításra van szüksége?

Igazolnia kell idegen nyelvű iratait? Szerződést kötne, de ez nem lehetséges fordítás nélkül?

A TIT Fordítóiroda Bt. hiteles fordításokkal, tolmácsolással foglalkozó vállalkozás. Magasan képzett kollégáink tudásuk legjavát adva munkálkodnak azon, hogy Ön a legjobb eredményhez juthasson a lehető legrövidebb idő alatt, kedvező áron.

Táguló világunk velejárója, hogy egyre gyakrabban kerülünk kapcsolatba hivatalos ügyben is külföldi partnerekkel, szervekkel. A szaknyelv használata azonban komoly nyelvtudást igényel. Egy másik országban történő munkavállalás, vagy például egy iskolába való beiratkozás számos okirat benyújtásával jár, melyeket természetesen a célország nyelvén kell elkészíteni. Hasonló a helyzet a külföldi szerződésekkel, partnerkapcsolatokkal is, melyek során szintén kikerülhetetlen a dokumentumok hiteles fordítása.

Ezekben az esetekben kiváló segítséget nyújt Önnek a TIT Fordítóiroda Bt.! Keresse fel kollégáinkat a megadott elérhetőségeket, készséggel állunk rendelkezésére!

Fordíttatni szeretne, de nem tudja megéri-e egy fordítóirodát megbízni?

A professzionális fordítás sok pénzt és kellemetlenséget megspórolhat Önnek!

Sokan úgy gondolják, hogy egy-egy fordításhoz elég, ha megkérik a felsőfokú nyelvvizsgával rendelkező szomszédot vagy barátot a nyelvi akadályok leküzdése érdekében. Azonban egy profi fordítás ennél sokkal többről szól!

Számos olyan terület van, ahol szakszavakat és szakkifejezéseket kell használni, nem beszélve magáról a nyelvezet megtartásáról fordítás közben. Ez nagy szakértelmet és tapasztalatot kíván. Ha nem így lenne, nem lenne szükség fordítóirodákra, valóban elég lenne csupán egy jó nyelvismerettel rendelkező ismerős.

Egy szakszerű fordítás azonban az olvasó és a fordíttató számára is presztízs értéket képvisel. A megbízó ezzel érzékelteti, hogy számára fontos cége megítélése, míg az olvasó arról tájékozódhat, hogy őt megtisztelik egy formailag és minden más szempontból is tökéletes fordítással. Ha velünk fordíttatja dokumentumait, leveleit, nem kerül kellemetlen helyzetbe a pontatlan vagy félreérthető fordítások miatt.

Keressen minket bizalommal!

Mit is jelent a lektorálás?

Sokan úgy vágnak neki egy-egy külföldi munkának, tanulmányoknak, konferenciának, hogy a leadott dokumentumok fordítása nem teljesen megfelelő. Ez sokszor nem vet jó fényt az adott személyre, és egy félresikerült fordítás akár félreértésekhez is vezethet. Hiába gondoljuk, hogy profin beszélünk egy idegen nyelvet, egy szakszöveg esetén nem feltétlenül ismerhetünk minden kifejezést, amiből kellemetlenségek is lehetnek.

A lektorálás egy ellenőrzési eljárást jelent, ilyenkor felülbíráljuk az adott szakszöveg szakmaiságát, nyelvhelyességét, fogalmazását. A lektorálás egy igen fontos lépés, hiszen mindenki hibázhat és egy fontos dokumentum esetében érdemes erre szakosodott szakemberekkel is megvizsgáltatni az elkészült fordítást. A lektorálás során ellenőrizzük a stílust és kijavítjuk az esetleges félreértelmezéseket, elírásokat is.

Ha Ön is szeretne kifogástalan dokumentumokat leadni külföldi ügyfeleinek, munkáltatójának, válassza cégünket szakszövegek lektorálására! A szükséges felülvizsgálat után kijavítjuk esetleges hibáit és Ön egy tökéletes fordítást adhat le az illetékes személyeknek!

A záradékolt fordítás

Az igazolás nélküli fordítások és a hiteles fordítások közötti állapotot képviseli a hivatalos, záradékolt fordítás, amely biztosítja és igazolja, hogy a fordítást szakfordító végezte. A záradékolás minden esetben az adott fordításnak megfelelő célnyelven kapcsolódik a fordított dokumentumhoz. A záradékolt fordítások számos esetben elengedhetetlenek, valamint célszerűek a külföldön történő ügyintézés során, valamint több hivatal és intézmény elfogadja:

  • Magánokiratok: anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítványok, orvosi papírok, bizonyítványok, oklevelek, aláírási címpéldányok, bírósági vagy rendőrségi dokumentumok, gyámügyi dokumentumok, igazolások, stb.
  • Céges okiratok: alapító okiratok, szerződések, tulajdoni lapok, levelezések, hivatalos okiratok, bírósági és egyéb hivatalos okiratok, stb.
  • Egyéb dokumentumok

Cégünk sok éves tapasztalattal a háta mögött profi, naprakész tudással rendelkező szakfordítók segítségével vállalja különböző dokumentumok záradékolt fordítását az igényeknek megfelelően! Bővebb tájékoztatásért tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Mi is az a hiteles fordítás?

Elege van a kontár, hozzá nem értő fordítókból, a fordítóirodák elképesztően magas áraiból? Szeretne végre találni egy olyan szolgáltatást, ahol többféle területen is rábízhatja fordítással kapcsolatos megrendeléseit az irodára, mindezt pedig szakszerűen, gyorsan, kedvező áron kapja meg?

Nálunk mindezt megtalálja! Vállalunk lektorálást, tolmácsolást, szakfordítást, repertoárunk magába foglalja a fő világnyelveket, alkalmazottaink felsőfokú bizonyítványokon kívül nívós referenciákat is fel tudnak mutatni.

Szolgáltatásaink között a hiteles fordítás is szerepel. A hiteles fordítás olyan fordítást jelent, ahol a fordított szöveg és az eredeti szöveg egyezését egy hivatalos okirat is tanúsítja. Az egyezés mind tartalmilag mind formailag értendő. Az eredetiséget egy hivatalos pecsét is alátámasztja, melyet az eredeti szöveggel együtt hozzáfűznek a fordításhoz.

Néhány esetben a hiteles fordítás elkészítése bizonyos feltételekhez kötött, de a legtöbb esetben elegendő a fordítóiroda által adott okirat is.

Keressen fel minket és bízza fordítással kapcsolatos megrendeléseit profikra!

Külföldre terjeszkedne cégével, de nem beszéli az anyanyelvet?

A legtöbb sikeres vállalkozás működése során eljön az a pont, amikor szeretne a vezetőség külföldre terjeszkedni. A legtöbb esetben ezzel semmilyen akadály nincs, azonban vannak bizonyos országok, melyek megkövetelik, hogy a hivatalos iratok a saját anyanyelvükön szerepeljenek. Ekkor merül fel a probléma, hogy hogyan is lehetséges ezt megoldani.

Íme, a megoldás. Ebben a helyzetben tökéletes opciót nyújt egy fordítóiroda, mely rendelkezik hivatalos fordítási szolgáltatással. A hivatalos fordítás előnye, hogy az ügyfél kérésére minden egyes dokumentumot pecséttel és záradékkal lát el a fordítást végző iroda, így az formális és eredeti lesz, melyet bármilyen vállalati ügy folyamán alkalmazhatnak. A fordított szöveghez természetesen csatoltan mellékelik az eredeti szöveget is, így biztosítva a hamisítás kizárását.

Egy megbízható fordítóiroda több nyelven is képes ezeket a dokumentumokat hivatalosan lefordítani, így akár több ország anyanyelvén is megkísérelhet a vállalkozás terjeszkedni. Ha Ön is ilyen fordítóirodát keres, forduljon hozzánk bizalommal!

fordítóiroda

Bízza profikra a lektorálást!

Egy adott nyelvről más nyelvre fordított szöveg esetében a pontosság elhanyagolhatatlan tényező, főképp, ha szerződésekről, jogi szövegekről van szó, de akár egy irodalmi mű vagy egyszerű ismeretterjesztő szöveg esetében is elengedhetetlen a tökéletes fordítás.

A lektorálást érdemes minden esetben szakemberre bíznunk! Hiszen ekkor az illető összeveti a forrásnyelven írt szöveget a célnyelvre fordítottal, és több szempont alapján vizsgálja azt. Az egyik ilyen tényező a nyelvtan, aminek értelme magától értetődő. A következő a stilisztika, hiszen nagyon sok kifejezés van, amit nem lehet egyértelműen lefordítani egyik nyelvről a másikra, vagy ha igen, akkor is teljesen más hatást kelt. Mindezt követően a szakember javaslatokat tehet a szerinte indokoltnak vélt javításokra, de ez opcionális.

Ha biztos akar lenni benne, hogy lefordított szövegében semmilyen hiba nincs, amikor az elnyeri végleges formáját, akkor bízza ránk a lektorálást!

Bízza profikra a lektorálást!

A hiteles fordítás fontosságáról bővebben

Legyen szó egy üzleti szerződésről vagy iskolai végzettséget igazoló dokumentumról, a fordítást nem lehet akárkire rábízni, hiszen hivatalos iratokról van szó, amelyek esetében bármilyen helytelen fordítás rendkívül kellemetlen szituációkat, félreértéseket okozhat. Ebben a helyzetben mindenképp éljen a hiteles fordítás lehetőségével!

A hiteles fordításokat olyan szakemberek készítik el, akik az adott nyelvet szinte anyanyelvükként ismerik és beszélik, ennek köszönhetően tisztában vannak a célnyelv nyelvtani jellemzőivel, félreérthetőségével, így erre mind odafigyelve készítik el a hiteles fordítást a hivatalos dokumentumokról. Rövid határidővel, kedvező árakon vállaljuk a fordítást!

A fordítóink által készített dokumentumok teljes mértékben hitelesek, így elkerülhetőek a félreértések a külföldi munkavállalás vagy üzleti tárgyalás esetében. Ne bízza a véletlenre cége üzleti ügyeit és eredményeit, keresse bizalommal szakértő munkatársainkat, és kérje segítségünket!

A hiteles fordítás fontosságáról bővebben

Hiteles fordítás vagy hivatalos fordítás?

Amikor valakinek egy szöveg fordítására van szüksége, választhat hiteles fordítást, vagy hivatalos fordítást. Melyiket ajánlott választani és mi a különbség köztük? A hiteles fordításról tudni kell, hogy a tarifája általában magasabb, de többet is ad, mint egy hivatalos fordítás.  A kettő hasonló ugyan, de nem ugyanaz. A hiteles fordítás nem egy választott dolog, hanem szükség van rá ahhoz, hogy a megrendelő igazolni tudja a fordítás valódiságát. Az elkészült hiteles fordításhoz egy tanúsítványt is csatolnak, ami igazolja, hogy az eredeti szöveg és a fordítás tartalma megegyezik.

A hivatalos fordítás kevesebb időt vesz igénybe és kevesebb pénzbe kerül, de ezt nem mindenhol fogadják el. Ezzel a fordítással együtt jár egy hivatalos záradék, ami tanúsítja, hogy a fordítás a beérkezett anyag szövegével megegyezik. A lefordított szöveget lefűzik, lepecsételik, lektorálják.

Keresse fel fordítóirodánkat bizalommal, és vegye igénybe rövid határidővel elkészülő, megbízható hiteles fordításra vonatkozó szolgáltatásainkat!

Hiteles fordítás vagy hivatalos fordítás?

A hivatalos fordítás fontosságáról röviden

Legyen szó külföldi munkavállalásról vagy más országból érkező üzleti partnerekkel történő szerződéskötésről, az ügyintézésekhez elengedhetetlenek a hivatalos fordítású dokumentumok, ugyanis ezekben az esetekben egy apróbb nyelvi eltérés is komoly félreértéseket, kellemetlen helyzeteket produkálhat.

A hivatalos fordítások, ahogy a nevükből is kikövetkeztethető, olyan dokumentumok, amelyek alkalmazásával nem kerülhet kellemetlen helyzetekbe, ugyanis olyan szakértők készítik el a hivatalos iratokat, akik az adott nyelvet szinte anyanyelvi szinten ismerik, így tisztában vannak azokkal a nyelvi fordulatokkal is, amelyek a nyelvben félreértésekre adhatnak okot.

A hivatalos fordítások szigorú ellenőrzésen esnek át mielőtt az ügyfelek a végleges dokumentumokat megkapnák, nem véletlenül, hiszen a fordítóirodák szakemberei tisztában vannak felelősségükkel, vagyis nemcsak az ügyfélnek, hanem a munkatársaknak is kellemetlen lenne, ha egy külföldi munkapályázat vagy szerződéskötés meghiúsulna.

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot hivatalos fordítások elkészítéséért, a színvonalas szolgáltatást garantáljuk!

A hivatalos fordítás fontosságáról röviden

Mikor van szükség lektorálásra?

A lektorálás szükségességét alapvetően mindig az ügyfél dönti el. Vannak azonban olyan esetek, amikor mindenképpen érdemes lektorálás szolgáltatást kérni, mert sok múlhat egy-egy kisebb hibán is. Nézzük, melyek ezek az esetek!

Hivatalos fordítás esetén kiemelten fontos, hogy az eredeti és a fordított szöveg jogi szempontból is maximálisan egyezzen. Sajnos akár egy picit más szórendnek is lehet jelentősége, ezért érdemes a kész szöveget lektorálásnak is alávetni.

Ha honlapfordításról van szó, akkor nem szabad, hogy kitűnjön, hogy a szöveget fordító írta. Fontos, hogy a célközönség sajátosságait, leggyakrabban használt szavait használjuk, és ezt lektor segítségével valósíthatjuk meg.

Ha olyan szöveget szeretnénk fordíttatni, ami nyomtatásra is kerül majd, szintén ne hagyjuk ki a lektorálást! Ilyenkor egy anyanyelvi lektor minden részletre kiterjedően átnézi a szöveget, hogy valóban, a majdani anyanyelvi olvasók se vehessék észre, hogy fordított szöveget olvasnak.

Szeretné igénybe venni lektorálás szolgáltatásunkat? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Mikor van szükség lektorálásra?

Hiteles fordító irodánkra mindenben számíthat!

Amikor a céggel kapcsolatos dokumentumok fordítására kerül sor, a leggyakrabban hiteles fordításra van szükség. Ilyenkor egy külön dokumentumot, egy igazolást is kap a megrendelő, ami azt bizonyítja, hogy a fordítás teljes mértékben, tartamilag és formailag is megegyezik az eredeti dokumentummal. Azonban ezt nem végezheti bárki, csak hiteles fordító iroda.

Fordító irodánk rendelkezik mindennel, ami szükséges a hiteles fordításhoz. Így bátran fordulhat hozzánk mindenféle fordítási munkával kapcsolatban: akár egyszerű angol-magyar fordításról van szó, akár műszaki, vagy épp hiteles fordításra van szükség. Ha minket választ, nem szükséges minden feladathoz újabb, profi fordítót keresnie, hiszen hiteles fordító irodánkra mindenben számíthat!

Keresse fel bizalommal hiteles fordító irodánkat megadott elérhetőségeink bármelyikén, és érdeklődjön bátran a részletekről! Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett, visszatérő ügyfeleink között tudhatjuk!

Hiteles fordító irodánkra mindenben számíthat!

Pontatlan hobbifordítók helyett hivatalos fordító iroda munkáját igényelheti!

A nyelvtanulás elterjedésével és könnyű elérhetőségével sokan érzik úgy, hogy ha már néhány éve rendszeresen társalognak egy adott nyelven, fordítási munkákat is nyugodtan vállalhatnak. Ezt a hozzáállást általában a megrendelők szokták megsínyleni, amikor pontatlan, rendszerezetlen szövegeket kapnak vissza az ilyen emberektől. Ahhoz, hogy Ön teljes bizonyossággal el tudja kerülni az ehhez hasonló malőröket, hivatalos fordító iroda munkáját érdemes igénybe vennie!

Miért érdemes még hivatalos fordító iroda mellett dönteni barátok, valamint barátok ismerősei helyett? Míg az utóbbi emberek egy átfogó, de alacsonyabb szintű, és egyik szakterületen sem kiemelkedő nyelvtudással rendelkeznek, addig egy hivatalos fordító iroda soraiban tapasztalt szakfordítók vannak, akik nem csupán a nyelvben, hanem az adott szakterületen (például gazdaság, jog, gasztronómia vagy számítástechnika) is szerfelett magabiztosan mozognak.

Ha szeretne profi fordításokhoz jutni, akkor mindenképpen nézzen szét szolgáltatásaink között. Ha pedig kérdése lenne, elérhetőségeink bármelyikén felteheti azt szakértőinknek!

forditoirodabt.hu

 

Hiteles fordítás Magyarországon

A hiteles fordítás az a fordítás, aminek az eredeti szöveggel való egyezését egy arra feljogosított személy vagy szervezet hitelesítési záradékkal látja el. A fordítást és az eredeti dokumentumot elválaszthatatlanul összefűzik, és címeres pecséttel látják el.

Hiteles fordító irodánk jogosult bármilyen cégeljárással kapcsolatos dokumentum hiteles fordítására. Ezeket világszerte elfogadják, így kiválóak, ha például cégével külföldre terjeszkedne, külföldi partnerekkel kötne szerződést, vagy bármilyen más cégeljárással kapcsolatos ügyben van szüksége fordításra.

Hiteles fordító irodánk megbízható, tapasztalt szakemberekkel dolgozik együtt, fordításainkat főleg angol, német, orosz, ukrán, román nyelven végezzük. Keressen fel minket bizalommal, amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, kérje bátran ajánlatunkat még ma! Hiteles fordító irodánk szükség esetén akár azonnal a rendelkezésére áll, ezért a legjobb helyen jár, ha sürgős, határidős feladatot szeretne ránk bízni!Hiteles fordítás Magyarországon

Szolgáltatásainkkal kapcsolatban bővebb információt akár online is kérhet!

Telefon:+36-42/504-750
Mobil:+36-30-945-18-11
E-mail:forditoiroda@t-online.hu
Elérhetőségek

Facebook