logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Angol és német műszaki fordítás egy helyen, kedvező feltételekkel, profi fordítókkal, rövid határidővel, intézzen mindent nálunk!

Ha műszaki fordításra van szükség, nem ritka, hogy az adott dokumentumot több nyelven is el kell készíteni. Egyesek szeretnék ezt minél kényelmesebben, egyszerűbben lebonyolítani, ezért olyan vállalkozást keresnek, ahol lehetőség van többféle nyelvi fordítást is megrendelni. Amennyiben Ön is szeretne időt, energiát spórolni, szüksége lenne angol, német műszaki fordításra, és a komfortosabb alternatívát keresi, forduljon hozzánk bizalommal!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy gyakran sokféle igényhez kell igazodniuk az ügyfeleknek, mindent megteszünk annak érdekében, hogy megkönnyítsük a helyzetüket. Irodánkban egyaránt elérhető a német és angol műszaki fordítás is. Nálunk sokkal kényelmesebben, könnyebben intézheti a dokumentumok megrendelését. Jóval több ideje maradhat a feladataira, hiszen nem kell külön keresnie német és angol fordítót. Szakembereink a német és angol műszaki fordításokat a legmagasabb szakmai követelmények szerint valósítják meg. Pontosak, precízek, minden tényezőre odafigyelnek, garantáljuk, hogy százszázalékban elégedett lesz az angol és német műszaki fordítással. Nem ritka, hogy fordítóinknak szűkös határidőkhöz kell igazodniuk a munkájuk során, ám ez sem jelenthet gondot számukra. A kellő rutinnak köszönhetően a pontosság mellett a gyorsaságra is oda tudnak figyelni, így időben fel tudja használni a dokumentumokat munkájához, egyéb teendőkhöz.

Intézze egy helyen a német és angol műszaki fordításokat, bízza valódi profikra a dokumentumok elkészítését! Weboldalunkon bővebb információkat is talál a szolgáltatásainkról. Hosszú távon számíthat ránk, így, ha a jövőben is szüksége lenne műszaki fordításokra, ismét bátran kereshet minket. Áraink kedvezőek, ezért anyagi szempontból is jól jár velünk. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.