logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Manapság vannak olyan kézzelfogható, papír alapú tájékoztatók, melyek szerepét nem, vagy csak részlegesen tudta átvenni az internet, ilyenek például a turisztikai prospektusok is, amik részletesen tartalmazzák az adott helyre látogató külföldiek számára ajánlott programokat. Sok lokális nevezetesség vagy rendezvény egyszerűen nem kerül meghirdetésre angol nyelven, de ha szeretnénk kedveskedni szállodánk vendégeinek, akkor tehetünk ez ellen!

Ha szállodát, hotelt, panziót vagy bármilyen szállásadó szolgáltatással rendelkező vendéglátóhelyet üzemeltetünk, akkor bizonyára sokszor találkozunk külföldiekkel. A más országokból ide látogatók természetesen kíváncsiak a környék részletes leírására, programokra és így tovább, de a belváros kivételével kevés helyen tudnak az anyanyelvükön tájékozódni. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy megbízunk egy fordítóirodát, aki lefordítja az előre összeállított prospektusunkat akár több nyelvre is, és ezzel nagyon sokat tehetünk vendégeink elégedettségéért!

Ha megbízható fordítóirodára van szüksége, válasszon minket! Fordításaink egytől egyik kifogástalan minőségűek, melyekben vendégei biztosan örömüket lelik majd!