logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Az orvosi szakfordítás minőségén nem kisebb dolog múlhat, mint ember életek, ezért nem szabad könnyelműen megrendelni egy ilyen munkát. Válasszon olyan céget, ami a rábízott szakfordítást tökéletesen elvégzi, hibák, határidő csúszások nélkül!

Forduljon bizalommal a mi csapatunkhoz, ha olyan orvosi szakfordítást szeretne rendelni, ami megfizethető áron, viszont kimagasló színvonalon készül el a megbeszélt határidőre! A kitűnő szakfordítókból álló csapatunk felkészülten és nagy tapasztalattal vág bele minden szakszöveg lefordításába és a maximumot hozza ki minden feladatból. Ez az orvosi szakfordítás elvégzésénél sincsen másképp.

Az orvosi szakfordításba sok minden beletartozik, kezdve az olyan dokumentumok idegennyelvről magyarra vagy magyarról idegennyelvre és idegennyelvről idegennyelvre történő fordításába, mint az orvosi leletek. Az orvosi leletek mellett még az olyan dokumentumok is az orvosi szakfordítás kategóriájába tartoznak, mint amilyen a zárójelentés, a műtéti leírás vagy a szakvélemény. Az orvosi szaklapok cikkeiről, az orvosi eszközök dokumentációjáról vagy pályázati anyagok, reklám szövegek, honlap szövegek fordításáról se feledkezzünk meg. A terület szerteágazó, tulajdonképpen sok minden az orvosi szakfordításhoz tartozik, ha annak orvosi, gyógyszerészeti témája van.

Az orvosi szakfordítás nem tűr meg pontatlanságokat, mert egy rosszul használt szakkifejezés egy tévesen fordított megnevezés komoly következményekkel jár. A többszörösen ellenőrzött és a témában jártas fordítók közreműködésével készült dokumentumok, fordítások, szövegek megfelelnek minden, magas minőségi elvárásnak.

A legjobbak között vagyunk, ha fordítóirodáról van szó és ezt a színvonalat meg is tartjuk már évek óta. Ön sem fog csalódni a teljesítményünkben, tesztelje szakértelmünket és elhivatottságunkat, rendeljen tőlünk orvosi szakfordítást vagy egyéb szakfordítást! Kérje egyedi árajánlatunkat vagy kérdezzen kollégáinktól telefonon, illetve emailben! Az elérhetőségeinket megtalálja a honlapon!