logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Napjainkban a modern lehetőségeknek köszönhetően a különböző vállalkozási tevékenységek nem feltétlenül korlátozódnak az országhatáron belülre, hiszen a folyamatos terjeszkedés és nagyobb piaci szegmens lefedésének lehetősége mindenki számára adott, csupán a megfelelő csatornákat, kínálkozó kapcsolatokat és pályázati lehetőségeket kell felkutatni és hasznosítani. A különböző típusú nemzetközi pályázatok remek bevételi és támogatási formát kínálnak a résztvevő cégek, vállalkozások vagy magánszemélyek számára, mellyel óriási lehetőségek nyílnak meg akár több területen is.

nemzetközi pályázatok elengedhetetlen feltétele a megfelelő nyelven való előkészítés és a szükséges szerv felé való benyújtás, valamint a kísérő vagy értékelő szakvélemények esetében is létfontosságú a nyelvi kompatibilitás. A megfelelő és nemzetközileg is elismert, elbírálható dokumentumok esetében a legpraktikusabb a megfelelő szaktudással rendelkező fordító szakember segítségét és szolgáltatásait igénybe venni, hogy sikeresek lehessünk.

Céges pályázatok és szakvélemények naprakész és szakszerű fordításáért forduljon hozzánk bizalommal és kollégáink mindenben készséggel állnak rendelkezésére!