logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Fordítással kapcsolatos szolgáltatásokra lenne szüksége, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá a megrendeléséhez? Sosem vette még fel a kapcsolatot fordítóirodával és azt szeretné, ha minden gördülékenyen zajlana? Fogadja meg néhány jó tanácsunkat és garantáljuk, hogy az Ön számára is gyümölcsöző lesz az együttműködés!

  • Ahhoz, hogy ne érjék kellemetlen meglepetések, az első és legfontosabb pont a referenciák és ajánlások alapján felkutatni egy olyan fordítóirodát, ahol minőségi és magas színvonalú munkát kap a pénzéért.
  • Mérje fel, mekkora anyagot kell lefordítani és mi a kész munka végső határideje. A fordítást ellenőrizni kell, és ha szükséges, lektorálni is. Ez időbe kerül, érdemes ehhez igazítani a megrendelést.
  • Ha a munka jellege olyan, adjon meg minden szükséges háttér információt, anyagot a fordítóknak, hogy az eredmény tökéletes lehessen.
  • Gyorsabb és biztonságosabb, ha a fordítandó anyagot tömörítve és digitálisan küldi el a kijelölt fordítóirodának.
  • Legyen alapos és körültekintő, különben nem várt felárakkal terhelhetik meg az árajánlatban feltüntetett alapárat, úgy, mint olvashatatlanság, táblázatos szöveg stb.

Amennyiben szakszerűen és korrekt feltételekkel dolgozó fordítóirodát keres, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!