logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Idegen nyelven kapott dokumentumokat? Más nyelven szeretne nyomtatványt továbbítani? Bármilyen ok miatt van szükség fordításra, megbízható segítséget nyújtunk!

Nem csak az üzleti életben, a magánéletben is szükség lehet dokumentumok fordítására. Számos ok miatt válhat elengedhetetlenné a feladat megoldása, és a legtöbb esetben fontos a minél előbbi, pontos fordítás.

Ha külföldről kapott szöveg megértéséhez keres segítséget, vagy Ön utazik a határon túlra, és magával vinne néhány dokumentumot lefordítva, a legjobb döntés hozzánk fordulni. A félreértelmezés megelőzése érdekében, és a gyors megoldásért egyaránt megéri fordítóirodánk szolgáltatását igénybe venni. 

Bizonyára Önben is felmerült már a kérdés, hogy jól dönt-e, ha ismerőssel végezteti el a fordítást, és nem kifejezetten ezzel a tevékenységgel foglalkozó szakembereket keres fel. Nem érdemes ezen spórolni, ugyanis kisebb hiba miatt is lehet nagy félreértés, ami senki számára nem kedvez. 

A fordítói végzettség biztosítja azokat az ismereteket és készségeket, amelyek nélkülözhetetlenek a profi fordításhoz. Akár hivatali ügyintézéshez szükséges dokumentum, akár nagyobb terjedelmű, üzleti vagy más szakmai szövegek lefordítása a feladat, célszerű tapasztalattal rendelkező szakemberekre bízni. Nálunk megbízható kezekbe adhatja át a fordításra váró nyomtatványokat, és elégedett lehet az eredménnyel.

Tapasztalattal rendelkező szakfordítóink rövid időn belül eleget tesznek a kérésének, és precíz munkát végeznek. A kérésének megfelelő változatban kaphatja meg a fordítást, legyen az műszaki leírás, árajánlat, pályázat, vagy más jellegű szöveg. Ha bizonyítvány, okirat, esetleg egyéb munkavállaláshoz vagy tanulmányokhoz szükséges dokumentumokról van szó, szintén számíthat ránk.

Ha szeretné a precízen lefordított szöveget minél hamarabb kézhez kapni, érdemes hozzánk fordulni. Bármilyen területről van szó, gyors és megbízható segítséget nyújtunk. Többféle módon van lehetősége a fordításra váró anyagot eljuttatni, így gördülékenyen intézheti a teendőket.