Fordítóirodánk online is elérhető!

fordítóiroda

Fordítóirodánk megbízható, pontos fordításokkal, rövid határidővel, megfizethető áron áll az Ügyfelek rendelkezésére, akár online is!

Az elmúlt időszakban rendkívüli módon felértékelődött az online ügyintézés lehetősége. A legtöbben, amit csak lehetett, igyekeztünk interneten keresztül elintézni. Szerencsére ma már szinte minden megoldható otthonról, online, és ez alól a fordító szolgáltatás sem kivétel: fordítóirodánk készséggel áll az Ügyfelek rendelkezésére e-mailben és Skype-on is.

Fordítóirodánk számára mindig is az Ügyfelek elégedettsége volt az első, így folyamatosan igyekszünk alkalmazkodni a piaci igényekhez. Ennek köszönhetően szolgáltatásaink akár személyes találkozás nélkül is igénybe vehetőek, a fordítandó szöveg eljuttatható hozzánk elektronikusan és van lehetőség Skype-on történő konzultációra is.

Amennyiben megbízható, pontos fordításra van szüksége, keresse bizalommal munkatársainkat a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Fordítóirodánk szívesen áll rendelkezésére az online térben is! Tolmácsra van szüksége? Válassza cégünk szolgáltatását!

Telefon:+36-42/504-750
Mobil:+36-30-945-18-11
E-mail:forditoiroda@t-online.hu
Elérhetőségek