logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

A hiteles fordításokat pontosan időre elkészítjük, és a minőségre sem lehet panaszuk az ügyfeleknek. Forduljon hozzánk bizalommal!

A hiteles fordításoknál nem csupán a minőség és a precizitás a fontos, hanem az is, hogy a megrendelt dokumentumok minél hamarabb elkészüljenek. Vannak olyan ügyek, amiknél a hatóságok csak pár napot hagynak az ügyfeleknek arra, hogy benyújtsák a papírjaikat, így muszáj olyan szolgáltatót találni, ahol a gyorsaság sem jelenthet problémát. Amennyiben Ön is hasonló helyzetben van, és szeretné a legjobb, legfelkészültebb irodát megtalálni a hiteles fordítás elkészítéséhez, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A hiteles fordítás elkészítésében élen járunk. Legfőbb célunk, hogy szolgáltatásainkkal maximális segítséget nyújthassunk az ügyfeleknek a legkényesebb helyzetekben is. Velünk semmilyen határidő nem okozhat gondot. Gyakorlott, tapasztalt fordítók foglalkoznak a dokumentumokkal, akiknek mindennapjaikban lényeges szerepet tölt be az idegen nyelv használata. Nagyon gyorsan, pontosan dolgoznak, semmilyen kellemetlenség nem érheti Önt a dokumentumok benyújtása után. Az irodánkban elkészült hiteles fordítások minden szempontból megfelelnek a követelményeknek, szakembereink hibátlan munkát végeznek. A színvonalas, elvárásokhoz illő hiteles fordításokkal a tervei szerint haladhat, nem nőhet az ügyintézés ideje. Nem idegeskedhet, vagyis szolgáltatásunk igénybevételével még a nyugodt körülményekről is gondoskodhat.

hiteles fordításokkal kapcsolatban számíthat ránk, segítünk, hogy az ügye hamar célba érjen! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia a színvonalas fordításokért. Folyamatosan elérhet minket, így, ha a jövőben ismét szüksége lenne fordításra, már nem kell keresnie a megbízható szolgáltatót a munkához, hiszen megtalálta. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.