logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Cégkivonat, társasági szerződés, vagy más céges iratok hiteles fordítására van szükség? Gyors megoldást keres? Fordítóirodánkban megbízható segítséget kap!

Egyre több ember vállal munkát, és emiatt gyakran költözik is külföldre. Vannak, akik a határon túli tartózkodásuk után bizonyos időt követően érkeznek haza, és folytatják itt az életüket. Ilyenkor elengedhetetlen a különböző okmányok, és egyéb dokumentumok hivatalos fordítása, ugyanis csak az adott ország nyelvén fogadják el ezeket. 

Az üzleti életben szintén számos esetben válik nélkülözhetetlenné a fordítás. Attól függően, hogy pontosan milyen nyomtatványok, anyagok más nyelven történő megértésére van szükség, többféle megoldásra kerülhet sor.

Sokan összetévesztik a hivatalosat a hiteles fordítással, ezért célszerű tudni, hogy mi a különbség. Az országban regisztrált fordítóiroda készíthet hivatalos fordítást, megegyezőségi nyilatkozattal és pecséttel ellátva, garanciát vállalva a szöveghűségre. Hiteles fordítással azonban csak az OFFI megbízható, kivéve a cégkivonatok és a cégjegyzékbe kerülő adatok esetén, amit elvégezhetünk fordítóirodánkban.

Miért érdemes a feladatot fordítóirodánkra bízni?

Ha fontos Önnek, hogy minél rövidebb időn belül kapjon pontos hiteles fordítást, akkor érdemes hozzánk fordulni. Tapaszalt, hozzáértő munkatársakkal dolgozunk, akik kifogástalanul végzik a munkájukat. Minden szempontból elégedett lehet, nem kell a megbeszélt határidő miatt sem aggódnia. 

A legtöbb esetben az OFFI szolgáltatására van szükség a hiteles fordításhoz, azonban mi tudunk céges ügyek esetén segíteni. Tanácsos előzetesen informálódni, hogy elegendő-e a fordítóiroda által lepecsételt dokumentum. 

Intézze a teendőit gördülékenyen! Annak érdekében, hogy ne okozzon gondot a hiteles fordítás sem, keressen fel bennünket! Nagy tapasztalattal vállaljuk a feladatok elvégzését fordítóirodánkban. Jogosultak vagyunk a cégeljárással kapcsolatos dokumentumok hiteles fordítására, így könnyen juthat hozzá a precíz, hitelesített nyomtatványokhoz. Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén!