logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Jogi szakfordítás precízen, pontosan, az egyértelműségért! Bízza valódi hozzáértőkre a fordítandó szövegeket, és nem érhetik kellemetlenségek!

Bizonyos ügyek intézésekor előfordulhat, hogy szükség van jogi szakfordításra. Ilyenkor nagyon fontos, hogy az emberek valóban tapasztalt, gyakorlott fordítókra bízzák a feladatot, ugyanis egy apró félrefordításból is óriási kellemetlenségek alakulhatnak ki. A pontos jogi szakfordításokkal az ember elkerülheti a konfliktusokat, vagy azt, hogy a hivatalos ügy a tervezettnél tovább tartson. Az utólagos módosítása a szövegeknek nagy mértékben hátráltathatja az adott ügy gördülékenységét. Érdemes már a kezdetektől arra törekednie az embernek, hogy a jogi szakfordítást hozzáértőre bízza, így nincsenek olyan tényezők, amik akadályoznák az ügymenetet. Amennyibe Önnek is szüksége van jogi szakfordításra, és még nem találta meg a megfelelő szakembereket ehhez, ne kutasson tovább, mert cégünk a legjobb fordítókkal dolgozik együtt!

jogi szakfordítások irodánk egyik fő profiljához tartoznak. Nálunk valóban gyakorlott, a területet jól ismerő fordítók dolgoznak, akik tisztában vannak felelősségteljes pozíciójukkal, így munkájukat ennek megfelelően is látják el. A pontosan érthető, precíz fordításokkal bátran intézheti a hivatalos ügyeket, nem ütközhet kellemetlen akadályokban, konfliktusokba. A minőségi fordítások garantálják a gördülékenységet, problémamentességet. Szolgáltatásunk rugalmas, megbízható, itt az ügyfelek az elsők. A színvonal mellett fordítóink a rövid határidőkre is odafigyelnek, így velünk könnyedén, idegeskedés nélkül alkalmazkodhat az előre kijelölt határidőkhöz is.

A legjobb helyen jár, ha jogi szakfordításra van szüksége! Keressen bennünket bizalommal, és problémamentessé tesszük az ügyintézést! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, vagy ajánlatot kérne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.