logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Jogi szakfordítás, profi, tapasztalt nyelvi szakemberekkel, kedvező feltételekkel, legyenek egyértelmű, pontos dokumentumok a birtokában!

Vannak olyan jogi dokumentumok, amiknél szükség lehet például angol szakfordításra, a külföldi üzleti partnerek miatt. Egyesek úgy gondolják, hogy ezeket a papírokat minimális nyelvtudás és szótárak használata mellett el lehet készíteni, azonban nem érdemes kockáztatni. A jogi szakfordítás meglehetősen érzékeny terület, ahol mindenképp szükség van a stabil nyelvtudásra, szakmai rálátásra, így pontos, tiszta fordításokat lehet továbbadni az ügyintézéshez. Amennyiben Ön sem szeretne kockáztatni, és az adott ügyet gördülékenyen, kényelmesen bonyolítaná le, forduljon hozzánk bizalommal a jogi szakfordításért!

Irodánk kizárólag olyan szakemberekkel dolgozik együtt, akik megfelelnek a szigorú kritériumoknak a jogi szakfordításokkal kapcsolatban. Tapasztalt, gyakorlott fordítók, akik ismerik azokat a kétértelmű kifejezéseket is, amik esetleg félreértésre adhatnak okot. Ezeket igyekeznek úgy használni, hogy a kellemetlen pillanatok elkerülhetők legyenek. Garantáljuk, hogy minden szempontból elégedett lesz a végeredménnyel, az adott ügyet pedig a továbbiakban zökkenőmentesen tudja intézni.

Az angol szakfordításon kívül foglalkozunk még orosz, német, ukrán és román nyelvvel is. A kifogástalan minőség mellett szakembereink arra is oda tudnak figyelni, hogy a dokumentumok minél rövidebb időn belül elkészüljenek. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú. Hosszú távon állunk az ügyfelek rendelkezésére, így, ha a jövőben is szükség lenne fordításra, bátran kereshet bennünket újból.

Ne bízza a véletlenre a jogi szakfordításokat, kérje profi szakemberek közreműködését! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű fordításokért. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.