logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

A jogi szakfordítást irodánk nem bízza a véletlenre. A legszigorúbb követelményekhez igazodva végezzük munkánkat, keressen bennünket bizalommal!

A jogi szakfordításokkal kapcsolatban a pontosság, precizitás különösen fontos tényezők. Elég egy apró félrefordítás, és máris gondok merülhetnek fel például egy pályázat beadásakor vagy szerződések elfogadásakor. A helytelenül lefordított szövegek sajnos igencsak negatív irányba tudják befolyásolni az adott szituációt, ezért célszerű odafigyelni arra, hogy az ember kivel végezteti el a fordítást. Profi, gyakorlott szakemberekkel, akik kellően ismerik a célnyelvet, elkerülhetők a kényes helyzetek, félreértések. Amennyiben Ön még keresi a megfelelő fordítókat, ne kutasson tovább, mert a jogi szakfordításokkal kapcsolatban is élen járunk!

jogi szakfordításokat bátran ránk bízhatja, a területet kellően ismerjük. Tisztában vagyunk a kockázatos kifejezésekkel, szavakkal, amelyekre kiemelt figyelmet fordítunk munkánk során. A legszigorúbb szakmai követelmények szerint készítjük el a jogi szakfordításokat. Színvonalas munkánkkal időben megtörténhet a pályázat leadás, szerződéskötés, és még a kellemetlen, kényes helyzeteket is elkerülheti. A minőség mellett a gyorsaságot is előtérbe helyezzük a jogi szakfordításoknál. Ha minket választ, időben hozzájuthat a dokumentumokhoz, ennek köszönhetően könnyedén tud Ön is alkalmazkodni a határidőkhöz. Folyamatosan elérhetők vagyunk, így, ha a jövőben is szüksége lenne profi munkánkra, bátran kereshet bennünket újból.

jogi szakfordítások sem jelenthetnek kihívást számunkra, bízza ránk a feladatot, és garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. A minőségi szakfordításokat kedvező áron biztosítjuk a megrendelőknek, ezért anyagi szempontból is megéri minket választani. Ha kérdései lennének, vagy igénybe venné a szolgáltatást, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.