logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Szakmai szöveg fordítására van szükség, és szeretne hibátlan megoldást? Bízza ránk a lektorálást, így hibák és hiányosságok nélkül használhatja az anyagot!

A témától és a terjedelemtől függetlenül fontos a szövegek pontos, célnak megfelelő megfogalmazása. Ha idegen nyelvre is szükséges fordítani, elengedhetetlen a precíz megoldás, hiszen könnyen adódhat félreértés. A problémák elkerülhetőek, ha a megjelentetést, vagy a továbbítást megelőzően sor kerül a lektorálásra.

Az üzlet sikere múlhat az igényes megfogalmazáson, a pontos fordításon, ezért nem érdemes a lektorálást kihagyni, vagy ezen a területen kevésbé tapasztalt személyre bízni. Nálunk nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek tevékenykednek, akik minden hibát javítva, a hiányosságokat pótolva adják át a kapott anyagokat. 

Első látásra könnyűnek tűnhet a lektorálás, viszont nem feltétlenül elég a szakmai felkészültség. Érdemes a szöveg elolvasását külső személyre bízni, aki észreveszi azokat a hibákat is, amelyeken a szerző esetleg átsiklott az ellenőrzésnél is. 

Az apró elírás, a nem megfelelően használt szó egyaránt lehet félreértés forrása, ami miatt nagy problémák is kialakulhatnak. A tartalom mellett a helyesírás, a forma is lényeges, és nehéz mindenre egyformán odafigyelni. 

Annak érdekében, hogy semmilyen gondja ne adódjon, és minden szempontból megfelelő szöveg álljon a rendelkezésére, megéri bennünket felkeresni. Az anyanyelvi lektorálásnak köszönhetően stilisztikailag és nyelvileg egyaránt javítva lesz az anyag. 

Legyen teljes mértékben elégedett a fordítással, és ne aggódjon az esetleges hibák miatt! Kerülje el a kellemetlenségeket lektorálással! Anyanyelvi szakfordítónk precízen, a lehető legrövidebb időn belül teljesíti a feladatot.

Több évtizede sikeresen működő fordítóirodánkban gyors és kifogástalan megoldásra juthat. Bármilyen területen van szüksége a fordításra, a lektorálásra, készséggel állunk a rendelkezésére. Forduljon hozzánk egyéni igényeivel a megadott elérhetőségeink valamelyikén, ha szeretne minél hamarabb kifogástalan megoldásra jutni.