logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Lektorálásra is szükség van a fordítás mellett? Szeretné egy hivatalos szöveg szakmai vagy nyelvhelyességi ellenőrzését kérni? Bízza a lektorálást fordítóirodánkra!

Az élet sok területén van szükség fordításra és lektorálásra. Egyre többen költöznek külföldre, vagy keresnek munkahelyet valamelyik másik országban. Ezekben az esetekben fontos a dokumentumok, az önéletrajzok, vállalkozások esetén pedig a pályázatok benyújtása. Lényeges, hogy az igazolások és a szövegek hibátlanul legyenek megfogalmazva, és pontosan történjen a fordítás

Irodánk nem csak fordítást vállal, hanem lektorálást is, amire egyre szélesebb körben van szükség. Eljuttathatja hozzánk a kinyomtatásra szánt szöveget, és szakembereink precíz átvizsgálásával orvosoljuk a hiányosságokat, és javítjuk a szakmai vagy nyelvi pontatlanságokat.

Intézmények megbízásait is vállaljuk, mivel munkatársaink nagy gyakorlattal rendelkeznek, és felkészültek. Az ipar, a jog, a kereskedelem, az oktatás területén tevékenykedő cégeknek is gyakran van szükségük a segítségünkre, akinek a kéréseit a lehető legrövidebb időn belül teljesítjük. 

Napjainkban egyre több a pályázati lehetőség, amihez különféle dokumentációk beadása az elvárás, és fontos a hibátlan megfogalmazás. Szakembereink elérhetőek, tájékoztatást nyújtanak, és elvégzik a feladatukat. Ha biztos akar lenni abban, hogy az adott hivatalos szöveg, vagy a nyomtatásra váró írás minden szempontból megfelel az elvárásoknak, akkor kérje irodánk munkatársainak szakértelmét, ellenőrző munkáját! 

A lektorálás mellett fordító tevékenységet is végzünk, így egy helyen megtalálja a különböző szolgáltatásokat. Egy jól működő vállalkozás nemzetközi kapcsolatokkal is rendelkezhet, szakmai képzéseket folytathat, és kiadványokat jelentethet meg az üzlet ismertségének, sikerének érdekében. 

Hozzáértésünkkel elősegítjük az eredményes működést, és az egyéb feladatok gördülékeny ellátását. Keresse fel fordítóirodánkat, ahol a lektorálás mindennapos tevékenység! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelezze egyéni igényeit!