logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Szeretne biztosra menni a kapott fordítással kapcsolatban? Keressen bennünket a lektorálásért, amellyel semmit sem bízhat a véletlenre!

Bizonyos esetekben az emberek már kész fordításokat kapnak meg, amelyeket fel kellene használni, például üzleti tárgyalásokhoz, munkához. Egyesek nem biztosak abban, hogy az elkészült dokumentumok pontosak, és megfelelnek az elvárásoknak, így nem igazán merik felhasználni azokat.

Az, hogy kétségeik vannak adott helyzetben azért fordulhat elő, mert a fordító készségeiben nem annyira bíznak. Vannak olyanok, akik ezért inkább félreteszik a kész fordításokat, és nem dolgoznának velük, azonban így nem lehet tovább lépni, és megkötni akár egy kedvező üzletet is.

A szöveg mellőzése helyett célszerű bennünket felkeresni a lektorálásért, aminek keretein belül kiderülhetnek az esetleges pontatlanságok, hibák. Minden helyzetre van megoldás, ügyfeleinknek érdemes kihasználniuk ezt a lehetőséget, hiszen az adott fordítás még menthető, így a lektorálás után az bátran használható lesz az adott célnak megfelelően.

Szolgáltatásunk igénybevételével az emberek semmit sem bízhatnak a véletlenre, a körültekintő hozzáállás meg igen pozitív benyomást kelhet a munkatársakban, üzleti partnerekben. Megéri tehát ezt az utat választani, hiszen ezzel az ügyfeleink csak előnyökre tehetnek szert.

Megvan arra is az esély, hogy a szöveg hibátlan, és nyugodtan használható, azonban jobb előre gondolkodni, hiszen egy pontatlan, nem egyértelmű fordítás igen kellemetlen helyzeteket is eredményezhet. Nem célszerű kockáztatni, hiszen a tévedéseket már egy megbeszélésen nagyon nehéz korrigálni.

A lektorálás ideális választás, tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és bízza profikra az ellenőrzést! Szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyfelek igényes szövegeket vehessenek át.

Ha bővebb információkra lenne szüksége a szolgáltatásról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.