Elege van a kontár, hozzá nem értő fordítókból, a fordítóirodák elképesztően magas áraiból? Szeretne végre találni egy olyan szolgáltatást, ahol többféle területen is rábízhatja fordítással kapcsolatos megrendeléseit az irodára, mindezt pedig szakszerűen, gyorsan, kedvező áron kapja meg?

Nálunk mindezt megtalálja! Vállalunk lektorálást, tolmácsolást, szakfordítást, repertoárunk magába foglalja a fő világnyelveket, alkalmazottaink felsőfokú bizonyítványokon kívül nívós referenciákat is fel tudnak mutatni.

Szolgáltatásaink között a hiteles fordítás is szerepel. A hiteles fordítás olyan fordítást jelent, ahol a fordított szöveg és az eredeti szöveg egyezését egy hivatalos okirat is tanúsítja. Az egyezés mind tartalmilag mind formailag értendő. Az eredetiséget egy hivatalos pecsét is alátámasztja, melyet az eredeti szöveggel együtt hozzáfűznek a fordításhoz.

Néhány esetben a hiteles fordítás elkészítése bizonyos feltételekhez kötött, de a legtöbb esetben elegendő a fordítóiroda által adott okirat is.

Keressen fel minket és bízza fordítással kapcsolatos megrendeléseit profikra!