logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Műszaki fordítás, gyors, rugalmas szolgáltatás keretein belül, magas színvonalon, a szakmai kritériumok figyelembevételével!

A pontatlanul lefordított használati utasítások komoly kockázatokat jelenthetnek a berendezések, szerszámok, egyéb műszaki eszközök alkalmazásakor. Már egy kisebb nyelvi hiba elég ahhoz, hogy a felhasználó félreértelmezze a műveleteket, amiből óriási problémák lehetnek. Éppen ezért a műszaki fordítások elkészítését nem lehet a véletlenre bízni. Mindenképp olyan fordítókra van szükség, akik maximálisan odafigyelnek a pontosságra és a szakmai követelményekre. Amennyiben Ön még keresi az ideális szakembereket a leírások elkészítéséhez, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Irodánk hosszú évek óta foglalkozik műszaki fordításokkal is. Szakembereink a legmagasabb szakmai kritériumok szerint készítik el a leírásokat, használati utasításokat. Tisztában vannak felelősségteljes szerepükkel, ezért kiemelt figyelmet fordítanak a pontosságra is.

Nálunk a legjobb kezekben vannak a leírások, használati utasítások, bízza ránk bátran a fordítandó szövegeket! Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!