logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Egy műszaki fordítás jól sikerül, ha jó kezekbe adják. Ne bízza a véletlenre a fordítás sikerét és keresse bátran a mi fordító irodánkat!

A fordítás munkája azok közé a feladatok közé tartozik, ami profizmust követel meg a fordítótól. Az a fordító, aki nem rendelkezik rutinnal, nagyon könnyen bele tud bukni az előtte lévő feladatba. A fordítás szintén nagyon könnyen tévútra mehet, ha a fordító például az ilyenkor előforduló tipikus hibákat véti. Egy műszaki fordítás nem lehet félig kész vagy egyszerűen csak jó. Ha Ön tökéletesen elkészített műszaki fordítást szeretne kapni, akkor nem kell egyebet tennie, csak hozzánk fordulni. A fordítóirodánk az ügyfeleinek minden esetben kiváló fordítást biztosít. Ennek köszönhetően nem kell arra fordítania az időt és a pénzt, hogy a középszerűen szöveget külön ellenőriztetni és szükség szerint javíttatni is kelljen.

műszaki fordításnak a minősége és a sikere is azon múlik, hogy a fordítóiroda munkatársai mennyire végzik hozzáértéssel a feladatukat. Ez a műfaj kiterjedt ismereteket,  magabiztos tudást igényel, mert tényeket fordítanak, amik hatással vannak másokra. Egy félrefordítás a szerződésben, jogi, műszaki, orvosi szövegben is komoly következményeket vonhat maga után, így csak a legjobbak tudnak megbirkózni vele. Ilyen kollégák fordítanak a mi cégünknél.

Amennyiben szüksége van professzionális fordításra, keressen minket bizalommal! A csapatunkat nyugodtan meg tudja bízni olyan projektekkel, amik az átlagosnál nagyobb gyakorlatot és figyelmet igényelnek.  A határidővel sem állunk hadilábon, nem fog csalódni bennünk, ha egy sürgős dokumentum, terv vagy szerződés várja, hogy azonnal műszaki fordítás készüljön belőle egy bizonyos példányszámban.

műszaki fordítás akár online is megrendelhető, mert alkalmazkodunk az ügyfelekhez és az aktuális elvárásokhoz. Ha szeretné jobban megismerni az ajánlatunkat műszaki fordítással kapcsolatban, akkor érdeklődjön a részletekről a fordítóirodánk weboldalán közzétett email címen vagy pedig telefonszámon!