logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Egyszer megszerzett okleveleinkre még sokszor lehet szükségünk életünkben, hiszen ezeket gyakran kérik el akár kézzel fogható formában, akár beszkennelve munkakeresés vagy felvételi eljárás során, esetleg egyéb tanulmányi vagy kutatói lehetőségre való kiválasztás előtt.

Ezek a nagyszerű lehetőségek pedig sokszor külföldön várnak ránk, így elengedhetetlen, hogy okleveleink hiteles fordítással készüljenek el a kért nyelvre, profi fordító iroda által. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy akár csak apró hibák is essenek a munkában, hiszen lehet, hogy éppen ezek fogják azt okozni, hogy végül elesünk a várt és kívánt lehetőségtől.

Ha azonban Ön is hiteles fordító iroda munkáját veszi igénybe, ez nem fordulhat elő! Cégünk hosszú évek óta foglalkozik hivatalos dokumentumok, oklevelek fordításával.

Ha Önnek fontos, hogy dokumentumai jó és értő kezek közé kerüljenek, és maximálisan pontos, garantáltan precíz fordítást kapjon, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot oklevelek fordítása esetén is!