logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

A pénzügy mindenki életében jelen van, és az egyre szélesedő nemzetközi kapcsolatok miatt gyakran elkerülhetetlen tevékenység a pénzügyi fordítás is.

Pénzügyi fordítás keretein belül adóigazolások, bankinformációk, számlák, pénzügyi mérlegek, adóhatósági határozatok, könyvvizsgálói jelentések és mellékletek fordítása a leggyakoribb, melyet általában magyar nyelvről világnyelvre, vagy valamilyen európai nyelvről magyarra kell fordítani. Ezek a dokumentumok általában nem hosszabbak három-négy oldalnál.

Cégünk rengeteg megbízást kap pénzügyi fordításokkal kapcsolatosan, hiszen minden lelkiismeretes üzletembernek és ügyfélnek fontos a hiteles fordítás egy megbízható csapattól. A legtöbb ilyen munkát januárban és májusban kapjuk, hiszen ekkor készülnek az előzetes pénzügyi beszámolók, tavasszal pedig a mérlegbeadás időszaka zajlik.

Pénzügyi fordításainkat kizárólag magasan képzett szakemberek, közgazdasági egyetemi vagy pénzügyi főiskolai végzettségű, biztos pénzügyi tapasztalatokkal rendelkező kollégáink végzik. Hozzáértésünknek és szakmai múltunknak köszönhetően pénzügyi fordításainkat minden külföldi hatóság elfogadja.

Magasan képzett kollégáink rövid határidőn belül vállalnak pénzügyi fordítást, keressen bennünket bizalommal!