logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Ismertesse meg a nemzetközi színteret a a cégével! A fordítóirodánk a rendelkezésére áll abban, hogy idegennyelvű szakmai dokumentumok készüljenek.

A hazai területen már jól teljesít a vállalkozása és szeretné kipróbálni magát külföldön is? Az a terve, hogy nemzetközi területen is érvényesül és a határokon túl is nevet szerez a cégének? Ehhez természetesen elengedhetetlen a célnyelven megfogalmazott kommunikáció is. Azon kívül, hogy tárgyalások, levelezés és szerződés írás is szerepel a feladatok között, szakmai szövegek, dokumentumok elkészítésére is szükség lesz.

A szakmai szövegek fordítását csak bízza ránk, mert olyan fordítóiroda vagyunk, ami kiváló szakfordító kollégákkal dolgozik együtt! A szakmai gyakorlat és a szaktudás minden fordítónknak a birtokában van, ennek köszönhetően tudnak gyorsan, precízen dolgozni, biztos kézzel használva az adott területen jelen lévő szakzsargont.

A szerződés nem az egyetlen, amit le kell majd fordítani, ugyanígy ajánlat, céges ismertető, prospektus, kiadvány vagy portfólió is felkerülhet a listára. A hozzánk eljuttatott dokumentumokat az eredeti formában, célnyelvre fordítva küldjük vissza, ha erre van igénye a megrendelőnek.

A hagyományos csatornák mellett elektronikus úton is továbbítani tudja nekünk a dokumentumokat, így valóban gyorsan elkészül a fordítás. Önnek el kell döntenie, hogy mit és milyen nyelvre szeretne lefordíttatni, a többit pedig bízza a kollégáinkra! A mi segítségünkkel idegen nyelven is precízen összeállított, igényes és profi anyagot tud prezentálni az ügyfeleknek, partnereknek. Fejlessze a vállalkozását, keressen minket megbízással és ügyeljen a részletekre is!

A fordítóirodánk fordítási tevékenysége a szakfordítást is felöleli, ezért, ha céges dokumentumokat kell fordíttatnia, forduljon hozzánk bizalommal! Az ügyfeleinknek precízen megtartott határidőket, kimagasló színvonalat és ügyfélközpontú ügyintézést garantálunk. A honlapunkon feltüntettük az elérhetőségeinket, kérjen a kollégáinktól személyre szabott ajánlatot fordításra!