logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Szakfordítást vállalunk magas minőségben, precízen, megbízhatóan, kiváló ár-érték arányban! Forduljon hozzánk, és bízza ránk a szakszövegek fordítását!

Egy precíz fordítás minden esetben komoly nyelvtudást igényel, ehhez nem férhet kétség. Bizonyos esetekben, amikor csak arra van szükség, hogy nagyjából megértsünk egy szöveget, kielégítő lehet a különféle fordítóprogramok használata, azonban nem szabad, hogy mindig ezekre hagyatkozzunk. Ha szeretnénk egy szöveget pontosan megérteni, akkor érdemes egy megbízható fordítóiroda szolgáltatásait igénybe venni. 

Mindenképpen fontos, hogy olyan fordítóirodát keressünk, ami az adott feladattal meg tud birkózni. Vannak ugyanis olyan esetek, amiket nem lehet kifogástalanul megoldani “csupán” nyelvtudással. Ezek közé tartozik a szakfordítás is. A szakfordítás, ahogyan a nevéből is sejthető, egy szakszöveg fordítását jelenti. Ehhez az általános nyelvtudáson túl szükség van az adott témában a szaknyelv ismeretére is, és bizonyos szintű szakmai tudásra is. Alapvető követelmény a tartalmi pontosság, egy szakfordításnak mindenképpen szakszerűnek, precíznek és megbízhatónak kell lennie.

Szakfordítást legtöbbször gazdasági, műszaki, társadalomtudományi, illetve  természettudományi témákban készítenek, de gyakran van rá szükség egészségügyi, gyógyszergyártási, pénzügyi, informatikai és ipari területen is. Cégünk a szakfordításokra minden esetben kiemelt figyelmet fordít, ezért ügyfeleink biztosak lehetnek az általunk fordított szövegek pontosságában. Számunkra nem akadály a rövid határidő sem, és igény szerint azonnal, munkaidőn túl is vállalunk megbízásokat. Áraink ugyanakkor megfizethetőek, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni, és ránk bízni a szakfordítást.

Amennyiben kérdése merült fel vagy bővebb információt szeretne kérni szolgáltatásainkról, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal akár még ma! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a szakfordítással és a többi tevékenységünkkel kapcsolatos részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén.