logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

tolmácsolással biztosra mehet. Ne kockáztasson az üzleti tárgyalásoknál, hivatalos ügyeknél, a biztos, pontos nyelvtudás ilyenkor elengedhetetlen!

Egyesek úgy gondolják, hogy a nyelvtudásuk szintje megfelelő lehet egy hivatalos ügyintézésekor, vagy üzleti tárgyaláskor, azonban ezek mind olyan helyzetek, amiknél a kommunikációt nem lehet a véletlenre bízni. Ez esetben elengedhetetlen a magabiztos nyelvtudás, mert az akadozó beszéd igencsak kellemetlen a felek számára, ráadásul még további bonyodalmakat is előidézhet. Nem ritka, hogy sokan magánemberként képesek megértetni magukat, azonban egy olyan stresszes helyzetben, mint például egy üzleti megbeszélés, már nem tudnak megfelelően teljesíteni, elfelejtenek kifejezéseket, vagy rosszul használják azokat. Ha az ember tudja magáról, hogy a nyelvtudása nem mindig megfelelő, ráadásul hajlamos leblokkolni bizonyos esetekben, célszerű a kommunikációhoz a tolmácsolást választani!

tolmácsolással az érintettek biztosra mehetnek, nem érhetik őket kellemetlenségek a fontos események során. Egy olyan személlyel, aki napi szinten használ idegen nyelvet, nem okozhat kihívást megfelelően kommunikálni. Minden egyes kifejezést megfelelően használ, véletlenül sem fordulhatnak elő félreértések a tolmácsoláskor. Profi szakemberrel sokkal gördülékenyebben lebonyolíthatók a különböző ügyek, nem történhet csúszás, a tárgyalásokat, megbeszéléseket időben be lehet fejezni. A tolmácsolás mindenképp előnyös választás.

Amennyiben Ön is hajlamos stresszes helyzetben nem megfelelően teljesíteni, úgy érzi, hogy a nyelvtudása még nem igazán áll biztos alapokon, keresse fordítóirodánkat a tolmácsolásért! Felkészült, gyakorlott szakembereink segítenek a kommunikációban. Szolgáltatásunk rugalmas, megbízható, az ügyfelek a jövőben is kereshetnek bennünket! Honlapunkon bővebb információkat is találhat irodánkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.