logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Külföldi üzleti partnereket vár? Idegen nyelvű dokumentumok fordítására van szükség szóban? Fordítóirodánk segít tolmácsolással a feladatait eredményesen elvégezni.

Egyre jobban bővülnek a különböző országok közötti kapcsolatok. Az ipar, a mezőgazdaság és a kereskedelem, valamint a politika, a magánélet területén is szükség van a tolmácsolásra. Az üzleti partnerek szeretnék egymás céljait, és a cégek tevékenységeit megismerni. A bemutatók, a konferenciák alkalmasak arra, hogy az üzletfelek kapcsolata még szorosabb és eredményesebb legyen.

A hivatalos ügyek, a jogi eljárások során is szükség lehet a tolmácsolásra. Fordítóirodánk munkatársai magas színvonalon végzik ezeket a feladatokat. Bármilyen rendezvényen részt tudunk venni, az elvárásoknak megfelelően teszünk eleget a kéréseknek. Mindig igazodunk az ügyfelek igényeihez, és teljesítünk mindent annak érdekében, hogy az adott esemény közérthető legyen a hallgatóság számára.

Munkatársaink tolmácsolása lehetővé teszi, hogy mindenki pontos információhoz jusson. A programtól és a résztvevők anyanyelvétől függően alkalmazzuk a különböző módszereket. A megrendelő kérheti a tolmácsolást az előadás során úgy, hogy a beszélő szövegét részenként, szakaszokban, egymás után fordítja a szakember.

Szolgáltatásunk része a szinkrontolmácsolás is, amikor a fordító az általa hallott szöveget azonnal mikrofonba mondja. A tolmácsolás során mindig a legjobb megoldást javasoljuk az ügyfeleink számára annak érdekében, hogy a résztvevők teljes mértékben elégedettek legyenek.

Kérheti a tolmácsolást hivatalos eljárások vagy szakmai tájékoztatók, üzleti tárgyalások alkalmával is. Teljes körű szolgáltatásunk segítségével eredményesebb lesz a magánélete és a cége tevékenysége.

Gondoskodjon az idegen nyelvek pontos megértéséről egyszerűen! Bízza ránk a tolmácsolást, bármilyen területen van szükség erre! Nem éri meg kockáztatni, hiszen sok múlik a pontos tolmácsoláson. Konszekutív és szinkrontolmácsolással egyaránt foglalkozunk. Készséggel állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeken.