logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Nemzetközi konferenciát szervez? Külföldi vendéget vár? Fordítóirodánk biztosítja a precíz és gyors tolmácsolást bármilyen területen.

Az üzleti életben a szakemberek kíváncsiak a külföldi eredményekre, és tartják a kapcsolatot más cégekkel. Rendszeresen szerveznek bemutatókat, konferenciákat és oktatásokat, amikor más országokból is várják az érdeklődőket.

Egy ilyen alkalom alapos előkészületeket és szervezést kíván. Gondoskodni kell arról, hogy a vendégek a saját anyanyelvükön tudják az előadások, a beszámolók szövegét hallgatni. Fordítóirodánk ebben nyújt segítséget.

Szakembereink magasan képzettek, jól felkészültek és nagy gyakorlattal rendelkeznek. A munkát a megbeszélések szerint végzik el, és alkalmazzák a legújabb technikai eszközöket. Biztos lehet benne, hogy a résztvevők pontosan és szakszerűen, jól érthetően részesülnek a tolmácsolásban, és minden vendég elégedetten távozik az összejövetelről.

Munkatársaink gyorsan és hibátlanul végzik a feladatokat. A tolmácsolásra szükség lehet sok más területen is, ezért felkészülten várjuk a megrendeléseket, a kéréseket. Igyekszünk ezeket az igényeknek megfelelően teljesíteni.

Az intézmények, az oktatási központok is rendszeresen keresnek bennünket, de a külföldi tulajdonban lévő gyárak, és a turizmus területén is teljes körű szolgáltatást tudunk nyújtani. Ha külföldi előadót vár, akkor érdemes irodánkat megbízni. Ezáltal a hallgatóság könnyen megismerheti a saját nyelvén az elhangzott ismereteket.

A technikai felszerelés biztosításában is segítséget nyújtunk, maximálisan eleget teszünk az elvárásoknak. Az év végi zárórendezvényeken, és az új esztendő beköszönte alkalmával is számíthat a munkánkra.

Konszekutív tolmácsolás és szinkrontolmácsolás területén egyaránt tapasztalattal rendelkezünk. Ezáltal bármilyen eseményről van szó, gyors és megbízható megoldást tudunk nyújtani. Minden szükséges eszközt biztosítunk a problémamentes lebonyolítás érdekében. Informálódjon bővebben a szolgáltatásainkról, és kérje a segítségünket bizalommal!