logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Szinkrontolmácsot keresnek? Üzleti eseményre, vagy találkozóra készülnek? Eredményes lesz az üzleti rendezvény fordítóirodánk tolmácsolásával.

Az élet számos területén lehet szükség fordításra, tolmácsolásra. Az üzleti életben gyakran fordul elő, hogy különböző országokból érkező résztvevők találkoznak. Fontos, hogy mindenki egy időben, a saját nyelvén értse az elhangzottakat.

A szervezők bármikor megtalálják fordítóirodánkat, és kérhetik a tolmácsolást. A nagy tudással rendelkező tolmács eleget tesz a kéréseknek, és abban a formában végzi a feladatát, ahogy az a leginkább megfelel. 

A pontosság, a megbízhatóság és a gyorsaság jellemzi a munkánkat, amivel nagy szolgálatot teszünk a résztvevők számára. A szakmai előadásokon, konferenciákon különösen fontos, hogy precízen legyen az adott szakszó lefordítva, mivel ez a megértés alapvető feltétele. 

Az összejövetelen egyszerre hallgathatják a különböző nyelvet beszélő résztvevők ugyanazt a szöveget a saját nyelvükön. A tolmácsolás segítségével, a legújabb technikák alkalmazásával lehetővé válik, hogy az elhangzottakkal azonos időben történjen a fordítás, és mindenki azonnal értse a mondanivalót.

Szakembereink biztosítják a korszerű hátteret, ami lehetővé teszi, hogy magas színvonalon valósuljon meg a rendezvény. Irodánk rendszeresen vállalja az egyes intézmények, hivatalok, és a különböző cégek megbízásait, de magánszemélyek részére is végez tolmácsolást. 

Munkatársaink nagy gyakorlattal látják el a feladatokat, szakfordítói képzettséggel rendelkeznek, így gördülékenyen oldható meg a fordítás. Bármilyen alkalomra készül, érdemes a lehetőséggel élni.

Biztosítson minden feltételt a színvonalas esemény problémamentes lebonyolítása érdekében! Használja ki a modern módszerek előnyeit, és oldja meg a tolmácsolást is könnyen! Ebben segítünk nagy tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal. 

Konszekutív és szinkrontolmácsolás esetén egyaránt számíthat ránk, így nem okozhat gondot a kommunikáció, bármely nyelvekről van szó. Keressen bennünket bizalommal!