logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

A tolmácsolás komoly szakértelmet követel meg. Keressen bennünket, fordítóirodánkban kizárólag a legprecízebb, legfelkészültebb szakemberek dolgoznak!

Bizonyos helyzetekben felmerülhet az igény a tolmácsolásra, ugyanis a résztvevők, például üzleti partnerek nem rendelkeznek olyan stabil nyelvtudással, amellyel megfelelően tudnának kommunikálni is. Hosszabb, rövidebb tárgyalások esetében ez valóban járható út, azonban, ha már tréningről, szakmai bemutatóról van szó, ezekben az esetekben kevés a tolmácsolás.

Legyen szó tréningről, előadásról vagy konferenciáról, ahhoz, hogy az esemény mindenki számára élvezhető legyen, a színpadi beszéddel egy időben kell elhangoznia a fordításnak. Ilyenkor már nem elég az egyszerű tolmácsolás, ugyanis a szakember nem tud lépést tartani az előadás tempójával.

Szinkrontolmácsolás a nagyszabású eseményeknél

Amikor az előadással szorosan egy időben kell fordítani a beszédet, mindenképp szinkrontolmácsolásra van szükség. Ez alapvetően egy nehéz, kellő rutint megkövetelő műfaj, hiszen folyamatosan jelen kell lenni ahhoz, hogy a tolmács tudja végezni a feladatát. Nem véletlen, hogy ilyenkor legalább kettő, három szakember is jelen van, akik egymást váltva gondoskodnak arról, hogy ne legyen nyelvi akadálya a beszéd értésének.

Sokan azért kedvelik jobban alapvetően a szinkrontolmácsolást, mert rengeteg időt lehet megtakarítani azzal, hogy nem kell várni fordításra.

A szinkrontolmácsolásban is élen járunk

Megéri hozzánk fordulni a tolmácsolásért, ugyanis a legkiválóbb szakemberekkel dolgozunk együtt. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy az adott helyzetben a maximumot nyújtsák, így Ön nem veszítheti el a vendégei vagy üzleti partnerei bizalmát. Munkatársaink anyanyelvi szintű tudással rendelkeznek, folyamatosan fejlesztik magukat annak érdekében, hogy ismerjék a napjainkban használt szlengeket, kifejezéseket is.

Honlapunkon bővebb információkat is talál rólunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.