logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

A pályázatok leadása kiterjedt dokumentáció elkészítését követeli meg. A formai és tartalmi követelmények is meghatározzák a pályázati anyag összeállítását. A dokumentumok, űrlapok, költségvetési tervezet vagy az összegzés is az előírások szerint kell, hogy elkészüljön. Ha minden megvan, még akkor is szükség lehet a pályázat fordítására.

Az idegen nyelven történő pályázat leadáshoz vegye igénybe a pályázat fordítással kapcsolatos szolgáltatásainkat! Csapatunk már nagy rutint szerzett a hivatalos iratok idegen nyelvre történő fordításában, illetve az idegen nyelvről magyar nyelvre fordításban is. Megbízásainkat megbeszéltek alapján precízen és szakmai szempontból kifogástalan minőségben készítjük el. A hivatalos fordítás a kitűzött határidőre elkészül, hiszen a pályázat leadása is határidőhöz kötött. Hangolja össze feladatait egy profi fordítóiroda közreműködésével!

Vegye igénybe a szolgáltatásainkat pályázat fordítással kapcsolatban is és adja le pályázatát színvonalas formában! Kérjen árajánlatot elérhetőségeinken!