logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Sajnos kortól és nemtől függetlenül igen gyakoriak a súlyos megbetegedések, amelyek speciális és komoly gyógykezelést, rehabilitációt igényelnek, azonban napjainkban megannyi lehetőségük nyílik a betegeknek felkutatni és igénybe venni világszerte a legjobb specialistákat. Ezeket a nagyszerű lehetőségeket gyakran nagyon meg tudják nehezíteni a nyelvi akadályok. Erre a problémára nyújt segítséget fordítóirodánk!

Ha az Ön vagy családtagjának gyógykezelését egy másik országban végzik és ennek megfelelően a papírokat is abban az intézményben állítják ki, nem egyszerű feladat az idegen nyelvű orvosi szakszövegeken eligazodni, azonban a külföldön kiállított egészségügyi dokumentumok szakszerű és gyors fordításához kifogástalan és naprakész tudással rendelkező kollégáink állnak rendelkezésére. Továbbá szükség és igény esetén cégünk megfelelő kísérő tolmácsot is tud biztosítani útjai során, ezzel is hozzájárulva a könnyebb kommunikációhoz és ezáltal a gyorsabb gyógyuláshoz.

Ha egészségügyi dokumentumok szakszerű fordítására van szüksége vagy minden igényt kielégítő tolmács segítségét venné igénybe külföldi egészségügyi ügyintézés során, forduljon hozzánk bizalommal és mi mindenben állunk rendelkezésére!