logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Általában egy szolgáltatást azért veszünk igénybe, mert saját magunk nem tudjuk elvégezni magas szinten az adott dolgot, amit a szolgáltató viszont igen. Egy fordítóiroda munkája olyan speciális és szakmailag kimagasló tudást követel meg, ami az ügyfelek számára nélkülözhetetlen.

Valószínűleg az ügyfelek többsége nem szeret várakozni és minél előbb szeretné megkapni az anyagait az adott fordítóirodától. Ez nem csupán a fordítóirodának dolgozó szakemberek munkájától függ, hanem attól is, hogy maga az ügyintézés mennyire gördülékeny. Szerencsére ma már lehetőség van arra is, hogy a hagyományos, személyes ügyintézést felváltsa az online szervezés. Azoknak az ügyfeleknek, akiknek minden pénz számít és az idejüket is percre pontosan osztják be, az online kommunikáció, információszerzés és adatcsere egyaránt előnyös megoldás.

Keresse fel fordítóirodánkat, ha az irodából vagy akár home officeból szeretné bonyolítani a fordításokkal kapcsolatos megbízásait! A részletekről elérhetőségeinken tudhat meg többet!