logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Napjainkban egy-egy idegen nyelv ismerete szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy érvényesülni tudjunk. Azonban vannak bizonyos esetek, amikor a stabil nyelvtudás is kevés, ilyen például a szakfordítás. Cégünk széleskörű szolgáltatása garantálja a magas színvonalú szakfordítást, így bátran fordulhat hozzánk a legkülönfélébb fordítási megbízásokkal.

szakfordítás jelentősége a pontosságban és szakszerűségben rejlik, munkatársaink a legmagasabb nyelvismereti kompetenciákkal rendelkeznek. Ahhoz, hogy egy-egy munka hibátlan legyen, általános követelmény, hogy munkatársaink naprakész nyelvi ismeretekkel rendelkezzenek.

A minőségi végeredmény érdekében rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk az ellenőrzésre. Így a mindezidáig elvégzett feladataink bebizonyították, hogy jó úton járunk, hiszen minden projektünk kapcsán pozitív visszajelzés érkezett tevékenységünkről. Sikerünk másik záloga, hogy munkatársaink szorosan együttműködnek a megrendelőkkel, így nélkülözni tudjuk az esetleges félreértéseket.

Ha Ön is megbízható szakfordítást szeretne, tekintse meg a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinket és bátran lépjen velünk kapcsolatba!