logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Manapság minden elintézendő dolog már szinte tegnapra kell. Az a legjobb, ha mindent a leggyorsabban intézünk el, mert jönnek a soron következő teendők. A legtöbb esetben már lehetőség van online is lebonyolítani a hivatalos ügyeket, így például egy hivatalos fordítás elintézését is.

Amennyiben hivatalos fordításra van szüksége, méghozzá záros határidőn belül, érdemes online nekifogni az intézkedésnek. Ahelyett, hogy különböző helyekre utazgatna, és irodákban tárgyalna, kényelmesen elintézhet mindent a számítógépe előtt ülve.

hivatalos fordítás biztosítja a lefordított szövegek, iratok fordításának hitelességét, eredetiségét, amire szükség is van bizonyos esetekben. Forduljon bizalommal fordító irodánkhoz, és vegye igénybe szolgáltatásainkat hivatalos fordítással kapcsolatban! Intézzen mindent gyorsan, eredményesen, online! Keressen fel minket telefonon, elektronikus üzenetben, vagy akár Skype-on is! Örömmel segítünk a hivatalos fordításban, illetve az ehhez kapcsolódó, rövid határidejű ügyintézésben is!