logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Ahogy más szolgáltatásainknál, úgy a jogi szakfordításokkal kapcsolatban is gyakran fel szokott merülni a kérdés, hogy pontosan milyen helyzetekben lehet rájuk szükség. Ha Ön is feltette már ezt a kérdést, az alábbiakban választ kaphat rá!

jogi szakfordításunkkal kapcsolatos szolgáltatásunkat elsősorban azok az ügyvédek, jogászok nem nélkülözhetik, akiknek idegen nyelvű szerződéseket, beadványokat kell átnézniük vagy elkészíttetniük az ügyfeleik részére.

Olyan vállalkozásoknak is szükségük van a jogi szakfordításra, amelyek gyakran készítenek idegen nyelvű ajánlatokat és szerződéseket kötnek külföldi partnerekkel. Ezeknek a dokumentumoknak az elkészítését nem bízhatják a véletlenre, hiszen elég egy félrefordítás, és máris problémák merülhetnek fel a tárgyalás során.

jogi szakfordítás bizonyos esetekben magánszemélyenek is segítséget nyújthat, például, ha valamilyen jogsérelem érte őket, munkavállalással vagy egyéb tevékenységgel kapcsolatban és szükségük lenne a külföldi ország jogszabályainak értelmezésére.

Ha Önnek is szüksége lenne jogi szakfordításra, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!