logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

A legtöbb sikeres vállalkozás működése során eljön az a pont, amikor szeretne a vezetőség külföldre terjeszkedni. A legtöbb esetben ezzel semmilyen akadály nincs, azonban vannak bizonyos országok, melyek megkövetelik, hogy a hivatalos iratok a saját anyanyelvükön szerepeljenek. Ekkor merül fel a probléma, hogy hogyan is lehetséges ezt megoldani.

Íme, a megoldás. Ebben a helyzetben tökéletes opciót nyújt egy fordítóiroda, mely rendelkezik hivatalos fordítási szolgáltatással. A hivatalos fordítás előnye, hogy az ügyfél kérésére minden egyes dokumentumot pecséttel és záradékkal lát el a fordítást végző iroda, így az formális és eredeti lesz, melyet bármilyen vállalati ügy folyamán alkalmazhatnak. A fordított szöveghez természetesen csatoltan mellékelik az eredeti szöveget is, így biztosítva a hamisítás kizárását.

Egy megbízható fordítóiroda több nyelven is képes ezeket a dokumentumokat hivatalosan lefordítani, így akár több ország anyanyelvén is megkísérelhet a vállalkozás terjeszkedni. Ha Ön is ilyen fordítóirodát keres, forduljon hozzánk bizalommal!