logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Fordítóirodát keres, de egy olyat szeretne fordítási megrendeléseivel megbízni, ami minden szempontból ideális? Tulajdonképpen mi alapján választjuk meg a fordítóirodánkat? Lényegtelen, hogy csak projekt alapon, vagy rendszeres megbízások kapcsán van rá szükségünk, minden esetben fontosak a következő pontok: a fordítóknak és a munkájuknak is egyaránt kiválónak kell lenniük, rövid határidőn belül meg kell kapnunk a megrendelt fordítást, és mindezt elfogadható árak ellenében szállítsák!

Egy fordítóiroda árai sok mindenre rámutatnak. Ha valamiért nem kell sokat fizetni, az mindenképpen előnyös, de ez egyúttal azt is jelenti, hogy számolni kell a szolgáltatás minőségének esetleges ingadozásával. A minőségi fordításnak megkérik az árát, hiszen kiemelkedő munkáért magasabb összeget fizetünk. A fordítóiroda árának mértéke egyúttal jelzi a rangját és presztízsét is. Ön melyiket választja?

Keressen bennünket bizalommal, és válaszon olyan céget, ahol a fordítóiroda árai és a szolgáltatásainak minősége összhangban állnak egymással!