logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Műszaki fordítással szinte bárhol, bármikor találkozhatnak az emberek, elég csak egy megvásárolt berendezés használati utasítására gondolni, ahol több nyelven megtalálható az adott termék leírása és tulajdonságai. Ebből következik az, hogy a műszaki fordítások rendkívül fontos szerepet töltenek be a hétköznapokban, így nem csoda, ha ezeket a dokumentumokat csakis profi fordítókra bízzák.

Egy profi műszaki fordításban nem lehet egyetlen hiba sem, ugyanis ellenkező esetben komoly problémák adódhatnak, például egy ipari területen történő berendezés alkalmazásakor, ezért a legideálisabb a dokumentumok elkészítéséhez olyan fordítót felkérni, aki az adott terület szakértője, és ismeri a kétértelmű szavakat, kifejezéseket.

Mivel ennyire fontos szerepet töltenek be a műszaki fordítások, több szem többet lát alapon akár több fordító is átnézheti a publikálás előtt a dokumentumokat.

Ha Önnek is műszaki fordításra van szüksége, és tisztában van ennek szerepével, forduljon hozzánk bizalommal, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!