logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Sokan úgy vágnak neki egy-egy külföldi munkának, tanulmányoknak, konferenciának, hogy a leadott dokumentumok fordítása nem teljesen megfelelő. Ez sokszor nem vet jó fényt az adott személyre, és egy félresikerült fordítás akár félreértésekhez is vezethet. Hiába gondoljuk, hogy profin beszélünk egy idegen nyelvet, egy szakszöveg esetén nem feltétlenül ismerhetünk minden kifejezést, amiből kellemetlenségek is lehetnek.

lektorálás egy ellenőrzési eljárást jelent, ilyenkor felülbíráljuk az adott szakszöveg szakmaiságát, nyelvhelyességét, fogalmazását. A lektorálás egy igen fontos lépés, hiszen mindenki hibázhat és egy fontos dokumentum esetében érdemes erre szakosodott szakemberekkel is megvizsgáltatni az elkészült fordítást. A lektorálás során ellenőrizzük a stílust és kijavítjuk az esetleges félreértelmezéseket, elírásokat is.

Ha Ön is szeretne kifogástalan dokumentumokat leadni külföldi ügyfeleinek, munkáltatójának, válassza cégünket szakszövegek lektorálására! A szükséges felülvizsgálat után kijavítjuk esetleges hibáit és Ön egy tökéletes fordítást adhat le az illetékes személyeknek!