logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Ha fordításra van szükség, sajnos nagyon sokan ismerőshöz, vagy még rosszabb esetben az internetes fordítóprogramokhoz fordulnak. Ez nem helyes, hiszen egyik esetben sem fog pontos, megbízható fordítást kapni, bár azt lehet, hogy „olcsón”. Azonban ha valakinek szakfordításra van szüksége, az olyan nyelvtudást igényel, amihez már speciális képzettség szükséges, és ehhez érdemes fordítóiroda segítségét igénybe venni. Cégünk a szakfordítás árakat úgy alakította ki, hogy azok megfizethetőek legyenek, ezért megéri hozzánk fordulni!

Amikor fordítóirodát keresünk, vegyük figyelembe, hogy mit tartalmaz pontosan a szakfordítás ára, és ezért milyen minőségű munkát kapunk, milyen határidővel. Természetesen, ha nem sürgős a feladat, akkor általában olcsóbb a munka, azonban erre sokszor nincs idő egy szakfordítás esetében! Cégünk rövid határidővel, megbízható, precíz munkát ígér a szakfordítás áráért cserébe. Tapasztalt munkatársaink mindig tudásuk legjavát nyújtják, hiszen nekünk az Ön elégedettsége a legfontosabb!

Keressen fel minket bizalommal elérhetőségeinken, kérjen pontos tájékoztatást szakfordítás árainkról, és válasszon minket Ön is!