logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Nem minden fordítás egyforma, ha csak az árakat nézzük, akkor kisebb-nagyobb eltérések lehetnek fordítóirodák és fordítások árai között is. A fordítás árának egyik befolyásoló tényezője a fordításra elküldött szöveg típusa. Ha műszaki fordítást rendel meg egy ügyfél, az külön árszabást jelent.

Ezen túl az is számít, hogy a műszaki fordítás mekkora terjedelemmel bír. Az érvényben lévő árak alapján, ami általában karakter/forint, határozható meg a műszaki fordítás ára is. Vannak fordítóirodák, ahol nem karakter alapján, hanem szó vagy betű alapján számolnak. Ezt azonban még szintén befolyásolhatják olyan szempontok is, mint például a az elkészítés ideje. Értelemszerűen a sürgős megrendelés drágább lehet, mint az, aminek az elkészítése ráér. Ha ritkább nyelvre kell fordítani, általában az is további felárat jelent.

Amennyiben kimagasló színvonalon elkészített és kedvező áron megrendelhető műszaki fordításra van szüksége, lépjen kapcsolatba fordítóirodánkkal és kérjen egyedi árajánlatot a honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén!