logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

műszaki fordításon egyszerre több dolog is múlik, ezért nagyon lényeges, hogy milyen minőségben készül el. Minden műszaki eszköz, berendezés és szerszám rendelkezik saját leírással, karbantartási, használati utasításokat tartalmazó dokumentációval. Ha ez a dokumentáció több nyelven is készül, akkor műszaki fordítást kell megrendelni a pontos leírás elkészíttetéséhez.

műszaki fordításban semmilyen hiba nem maradhat, mert ez a gyártó cég számára és a felhasználókra nézve is kockázatokat jelent. Egy olyan berendezés vagy eszköz, amiről nem készül pontos és megbízható leírás, könnyen balesetet okozhat vagy anyagi veszteséget a tulajdonosának. Éppen ezért kiemelt jelentőséggel bír a teljes műszaki fordítás kivitelezése.

műszaki fordítást részletesen, pontosan elkészítjük felkészült szakember gárdánk közreműködésével. Garantáljuk, hogy nem küldünk hibás dokumentációt megrendelőinknek. Keressen minket bizalommal, ha ezen a területen érdekelt és kérjen árajánlatot kollégáinktól műszaki fordításra!