logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

Határideje van és hamarosan el kell készülnie a továbbítandó műszaki szövegekkel? Sok esetben idegen nyelven is megjelenik a szöveg, ezért a műszaki szövegek fordításához szükség lehet szakemberre. Az ilyen jellegű szolgáltatásoknál is van rizikó, mert sok mindennek működnie kell. Éppen emiatt alaposan meg kell fontolni a választást. A műszaki szövegek fordítását bízza ránk, ha minden megrendeléssel maximálisan elégedett szeretne lenni!

A fordítóirodánk Nyíregyházán működik, de természetesen bárhonnan tudunk fogadni megrendelést. Személyesen, elektronikusan vagy postai úton is lehetőség van megrendelést lebonyolítani. A műszaki szövegek fordítása cégeknek, intézményeknek egyaránt elérhető. Megrendelőinknek versenyképes árakat biztosítunk és előnyös ajánlatot nyújtunk a fordítás területén.

Amennyiben nem szeretné, hogy egy fordítással kapcsolatos szolgáltatás problémát jelentsen, keressen minket bizalommal! Tapasztalt szakemberek és korrekt cég teljesíti a megbízásait műszaki szövegek fordítása esetén is!