Pályázatot beadni rengeteg papír munkával, járt, mert a teljes pályázati anyag több, különböző dokumentumból áll össze. A hiányos pályázatot elutasítják és kezdheti elölről a pályázó az egész procedúrát vagy várhat a következő dátumig.

A pályázat sikerét bizonyos esetekben az is meghatározza, hogy mennyire minőségi fordítás készül, ha idegennyelvű anyagra is szükség van nemzetközi pályázathoz. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben pályázatok fordításával foglalkozó fordítóiroda segítségét szeretné igénybe venni!

pályázatok fordítása minden dokumentum típusra kiterjed, ennek köszönhetően fordulhat hozzánk költségvetési adatok, űrlapok, összefoglalók és kimutatások fordításával kapcsolatban is. Garantáljuk, hogy hiánytalanul lefordított és határidőre elkészített munkát kap kézhez, ha a fordítóirodánknak szavaz bizalmat.

Amennyiben fontos Önnek, hogy a pályázatok fordítása is tökéletes legyen, ne csak a tartalma és az összeállítása, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal! Az érdeklődőknek árajánlatot adunk elérhetőségeinken!