logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

A fordításhoz kapcsolódó terület a szakfordítás, ami kifejezetten szakmai szövegek átültetésére specializálódott fordítást jelent. A jogi nyelven megfogalmazott szerződés, a műszaki leírás vagy a szakmai cikk is ide tartozik. A szakfordításhoz az idegennyelvi jártasságon túl az adott területhez kapcsolódó szakmai ismeretek is kellenek.

A fordítóirodánk a szakfordítás színvonalát és a fordítással összefüggő szolgáltatások megbízhatóságát is egyaránt biztosítja az ügyfeleknek. Amennyiben gyors ügyintézésre van szüksége, akár a teljes ügymenetet online is megszervezheti. Minden feltétel adott a teljes körű online ügyintézéshez a szakfordítás esetében is.

Forduljon bizalommal a fordítóirodánkhoz és vegye igénybe szolgáltatásainkat anélkül, hogy bármilyen személyes érintkezésre sor kerülne vagy Önnek a várost kellene járnia érte! A honlapunkon közzétett elérhetőségek segítenek abban, hogy a megfelelő kommunikációs csatornákon fel tudja venni a kapcsolatot velünk. A kérdéseivel keresse kollégáinkat, illetve kérjen pontos árajánlatot szakfordításra!