logo

4400 Nyíregyháza, Országzászló tér 8. III. emelet (Kapucsengő: 31)

IRODÁNK NYITVATARTÁSI IDEJE:
Hétfőtől-csütörtökig: 8:00 – 16:00
Pénteken: 8:00-13:30

szakfordítást olyan szolgáltatóra szeretné bízni, akinek a munkája valóban magas szintű? Ennek érdekében olyan fordítóirodát kell találnia, ahol a szakfordítást professzionálisan végzik. Mit jelent ez? A szakfordítás alapvetően különbözik az egyszerű fordítástól, mégpedig abban, hogy valamilyen konkrét területhez tartozó szövegeket kapnak a fordítók. A műszaki szakfordítás is ide tartozik, ahogyan az orvosi, jogi szövegek is.

A fordító professzionális munkát végez, akkor, ha rendelkezik már ezen a területen releváns tapasztalattal. Ezen túl a megfelelő képzettség is alapvető követelmény. Az adott terület szakmai kifejezéseit, nyelvezetét is ismerni kell, valamint igényesen és hűen vissza adni a szöveget. Egy szakfordítás azon túl, hogy autentikus és színvonalas, időre készül el és a megfelelő technológiai háttérnek köszönhetően formailag is megfelel a követelményeknek.

Amennyiben ilyen szakfordítást szeretne igénybe venni, lépjen kapcsolatba fordítóirodánkkal a megadott elérhetőségeink egyikén!